Pagina's

zaterdag 3 september 2011

Kaarten van de demo 27 augustus

Hoi allemaal,

Natuurlijk wil de kaarten die ik gemaakt heb op de demo ook aan de mensen laten zien , die helaas niet konden komen. Het was een zeer gezellige demo en veel mensen deden mee aan de make en take, een kopje met een bonbon erin, waarop we natuurlijk de materialen gebruikte, waarmee ik de demo gaf.
Joy!crafts structuur papier, de nieuwe swirls: Floral Flourishes en de Paper Blossom pons, om de mooie bloem mee te maken.
Met deze demo wilde ik laten zien, dat je hele eenvoudige, maar toch leuke kaarten kan maken met de vele creatables en cutting en embossingstencil enz. enz. van welk merk dan ook, die iedereen al bezit en dat je niet altijd designpapier hoeft te gebruiken. Een mooie bloem erbij en je creatie is af.


Groeten Anke

vrijdag 2 september 2011

Eline's winterhuis


Hoi hoi,

Vandaag geen kaart of andere creatie van mij. Op de foto staan de nieuwe spulletjes van Eline's winterhuis die ik graag aan jullie wil laten zien ;-)
Er zijn 3 lijnen met schitterend papier (heb er maar 2 op de foto) en 3 vellen met stempels. Het prachtige kerstlint is ook weer helemaal super en José had ook de prachtige stoffen in de winkel... Helaas laat het boek nog even op zich wachten.

Ook benieuwd naar de nieuwe spulletjes? Neem gerust een kijkje in de winkel, of in de webwinkel.

Fijn weekend allemaal,

Groetjes Hélène

woensdag 31 augustus 2011

Schuifkaart

Iedere donderdag ochtend hebben we een gezellige knutsel-ochtend met een klein groepje.
Afgelopen donderdag had Jose mallen meegenomen waar je een schuifkaart mee kan maken. Ik had dat nog nooit gedaan, maar wat LEUK is dat zeg!! Helemaal niet moeilijk.


Het heeft de maat van een gewone rechthoekige kaart alleen bestaat deze uit 4 lagen basiskaart (te maken volgens de mal) en daar weer scrappapier op verwerken.
De stempel zag ik in de winkel liggen en moest ik gewoon hebben want de kaart die ik wilde maken was voor een huwelijk en daar had ik dus geen stempel voor. Deze is ingekleurd met derwent potloden. Het hart daaronder heb ik met een Doily Lace hart gestanst en daarna er ook nog mee geëmbost. Lekker veel bloemen en swirls gestanst met een Magnolia-stans en klaar is de kaart.

Zo zie de kaart er opengeschoven uit. De stempel die ik heb gebruikt is van TPCstudio. Een hele leuke sheet met erg veel tekstjes erop.
Ik heb die ochtend ook gelijk nog een schuifmal (Nellie Snellen) meegenomen. Heb er helaas nog niet mee kunnen werken, maar als ik er een kaart mee heb gemaakt laat ik 'm weer gezellig zien.

Knutselgroetjes en tot de volgende keer
Henriëtte

dinsdag 30 augustus 2011

Workshop derwentkleurpotloden

Op 22 september geef ik een 's avonds een workshop stempels inkleuren met derwent kleurpotloden. Met de ingekleurde stempel maken we gelijk een leuke kaart met restjes scrappapier, want je hebt altijd wel kleine stukjes scrappapier over, te weinig voor een kaart maar toch zonde om weg te gooien.
Om het nog een beetje spannend te houden laat ik daarom maar een klein stukje van de kaart zien.

Dus heb je nog vragen over het inkleuren met kleurpotlood of wil je paar kleurtechnieken leren, meld je dan aan bij Jose voor de workshop op 22 september.

En voor de echte workshop- liefhebbers, op 17 september houdt de hobbystunter een WORKSHOP dag. Tegen een leuke vergoeding kun je die dag meedoen aan verschillende workshops. Meer informatie over deze dag kun je hier vinden.

groetjes
Miranda

maandag 29 augustus 2011

Nieuwe Eline's huis!

Goede Morgen allemaal,


Vandaag heb ik voor jullie een kaart met het nieuwe papier van Eline's huis.

Ik vind het persoonlijk weer FANTASTISCH!

Al die vrolijke kleuren.

Er zijn nog 2 andere lijnen, kijk gauw in de (web)winkel voor alle nieuwe lijnen.


iedereen een fijne maandag!

Groet Patricia

zondag 28 augustus 2011

zakjeHallo,allemaal

Dit keer een papieren zakje beplakt.Heb een swirl gestempelt met groene inkt,daarna met clear embossingspoeder bewerkt. Embossingfolder van forever friends gebruikt.De zakjes zijn er in 2 kleuren.Wit en bruin.Je hebt gelijk een leuke kadoverpakking,ook leuk om de zakjes voor de feestdagen te maken.Fijne zondag Groetjes Nel