Pagina's

vrijdag 26 juli 2013

Kerst magnolia

 
Hallo allemaal,
 
ik dacht met deze hitte maak ik alvast een begin met de kerstkaarten. Heerlijk buiten gezeten en een kaartje gemaakt.
Het papier is van Joy en heel mooi van kleur, vind ik. Het zijn kleuren die ik vaker gebruik voor winterkaarten.
De sneeuwsterren ziijn ook van Joy en ik heb ze gestand met sneeuwpapier van Marianne design. Ik had wel moeite om het gestansd te krijgen ondanks de Ebosser.
 
 
 
Jose heeft in de winkel en in de webwinkel een leuke aanbieding van Magnolia. Dus sla je slag met stempels, papier en stanzen die je nog niet hebt en vul je collecite aan

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

woensdag 24 juli 2013

kerstkaarten

Goedemorgen allemaal,

het is misschien een beetje vreemd met dit warme weer, maar ik wil jullie graag al mijn eerste twee kerstkaarten laten zien!

Jose heeft nieuwe stempels binnen van Urban Stamps (papermania) en daar hebben ze ook leuk bijpassend papier bij! Het randje heb ik hiermee gestempeld, welke je ziet achter het hert. Verder een tekststempel, knoopjes en klaar!

 
Daarnaast heb ik dit kerstkaartje gemaakt. De versiering in de hoek heb ik gemaakt met een mal van memory box. Daarnaast heb ik leuk met verschillende materialen van stampendous gebruikt. Hiervoor heb ik een mix gemaakt met crushed glass, bronzed mica fragments en shabby white embossing enamel.

Deze verschillende materialen heb ik door elkaar heen gemengd, waardoor het crushed glass en de fragments aan de embossing vastsmelten. Je hoeft hier maar een klein beetje van te gebruiken, anders worden het grote vlekken!

José heeft ook hele leuke kits hiervan, waardoor je van 1 kleurtint verschillende materialen krijgt. Een fijne woensdag! Ellen

maandag 22 juli 2013

Magnolia in het zonnetje

Deze week hebben we weer een product in het zonnetje. Dat is deze keer Magnolia. José heeft van alles in de (web)winkel van Magnolia. 
Om dit product nog meer in het zonnetje te zetten hebben we een leuke actie.
Deze hele week krijg je 30% korting op Magnolia. Neem dus snel een kijkje in de winkel en vul je collectie aan met stempels die je nog niet hebt.
Hier een van mijn kaartjes met een Magnoliaatje. Het blijft zo leuk om ze te gebruiken.
Verder nog een nieuwtje:
Ik heb laatst meegedaan aan de uitdaging van Cards en Scraps. De opdracht was om een drieluik in het thema flower power te maken. Ik heb zelfs een vierluik gemaakt. Ik heb dit hier al laten zien, maar het leuke is dat ik een reportage heb gewonnen in het hobbytijdschrift Cards en Scrap.  Ik moest het lang geheim houden, maar nu mag ik het bekend maken. Dit blad is natuurlijk ook bij José verkrijgbaar. De onderdelen van mijn vierluik zijn in het echt in de etalage van de winkel te bewonderen.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia