Pagina's

vrijdag 7 december 2012

Letter

 
 
Hallo allemaal,
 
in augustus was ik bij de Xenos en zag daar het alfabet staan van kraft. Gelijk zag ik mijn gedachten hoe ik die leuk kon oppimpen. Dus gelijk gekocht en aan de slag gegaan. Nu zag ik op het blog van Kreja Teja, dat je bij haar ook patronen van letters kan bestellen. Die moet je dan zelf maken van cardstock, dan zijn deze handiger vind ik zelf. Alleeen zijn niet alle letters meer verkrijgbaar bij de Xenos.
 
 
 
Voor Jose heb ik de letter J gemaakt. Hem oppgepimpd met Magnolia stempels, deze ingekleurd met Copic Markers. De blaadjes zijn van Crealies. De bloemetjes zijn van Magnolia en de roosjes bij Jose uit de winkel.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend. Het gaat heel hard sneeuwen vandaag, dus lekker weer om te hobbyen. Lekker nog met Kerstversieringen aan de slag.
 
Groetjes Jannie

woensdag 5 december 2012

Nieuw!

Hallo allemaal,

vandaag even geen kaartje van mij, omdat ik hier nog geen tijd voor heb gehad.. Hopelijk volgt deze later vandaag nog. Wat ik jullie wel graag wil laten zien zijn deze nieuwe Spellbinders, die bij José in de winkel liggen!

Helaas heb ik ze zelf nog niet, maar mijn eksterogen glimmen weer op!


Naast deze spellbinders heeft José een hoop andere nieuwe produkten binnen gekregen en uiteraard weer een leuke aanbieding. Kijk hiervoor op de site of natuurlijk in de winkel.
 
Een fijne woensdag!
 
Groetjes Ellen
 
 
 

maandag 3 december 2012

Nog een last minute surprise

Voor de etalage heb ik ook deze klok gemaakt, die zowel als surprise als decoratie gebruikt zou kunnen worden.
Ik heb twee grote cirkels uitgestanst, dit kan bijvoorbeeld met de grote Spellbindersmallen. Daarna heb ik met de scorpal stroken op dezelfde breedte gevouwen. 
 Ik heb de vouwranden helemaal ingeknipt met kleine stukjes er tussen, zodat je het rond kunt vormen op de cirkel.
 Daarna heb ik het bewerkt met de klok van Marianne Design. Deze staat in bestelling, helaas is deze slecht leverbaar, maar komt vast binnenkort binnen.
Verder heb ik nog wat kerststerren gebruikt en bruine Distressinkt.
Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.
Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia