Pagina's

zaterdag 7 september 2013

Mery

Hoi allemaal,
 
Ik heb weer een kaartje gemaakt met nieuwe producten en oudere producten van Joy!crafts. Ik heb de Paper blossom ponsen weer uit de kast gehaald en ben er druk mee bezig geweest om weer schitterende bloemen mee te maken. Ze blijven mooi en super leuk om mee te werken.
Deze bloem heb ik gemaakt met de Paper blossom pons 6100/0102, een pons met 4 verschillende grote blaadjes erin, waardoor je allerlei maten bloemen kan maken.
Het bruine patroon in de kaart, is iets nieuws , wat deze maand uitkomt. Dit zijn Glaze Diecuts 6013/0521, het zijn mooie kaartjes/papier, die je kan insponzen met inkt en dan verschijnt het mooie patroon. Ik vind het zelf heel leuk om te doen, met een mooi resultaat.
De ronde vlinder mal is van Mery 6002/0244, ik heb hem op deze kaart als label gebruikt. De losse vlindertjes horen erbij en zijn 6002/0245. De rand met tulpjes is van Lin en Lene 1201/0059. Het mooie lint is ook van Joy!crafts 6300/0308 en de parels 6020/0012
 
Groetjes Anke
 
 donderdag 5 september 2013

Demo aan de slag met klei, inkt en Frantage

Komende zaterdag hoop ik weer een gezellige demo bij de Hobbystunter  te geven met als onderwerp werken met klei, de schaduwinkten van Hero Arts en frantage. Je kunt zulke mooie dingen maken ook zonder al die mooie design papiertjes. Dat wil ik jullie graag laten zien. Ik hoop dat jullie weer gezellig komen knutselen voor de make en take en zo kennis kunnen maken met de verschillende producten.
Ik ben er van 13:00-16:30, de koffie en thee met wat lekkers zullen klaar staan. Kom gezellig langs. Tegen een kleine vergoeding kunt u gezellig mee knutselen.
Groetjes Saskia

maandag 2 september 2013

Workshop Aan de slag met foto's

Heeft u de nieuwe etalage al gezien?
Vorige week heb ik de etalage opnieuw ingericht. Het nieuwe thema van de etalage is: Aan de slag met foto's. Nu maken we tegenwoordig veel digitale foto's, sommige maken er digitale boeken van, anderen slaan ze op, maar het blijft voor mij het leukst om de foto's af te laten drukken en zelf te gebruiken in projecten of scraplay-outs. Voor de etalage heb ik een klein houten kistje bewerkt met papier en inkt en er foto's van mezelf van vroeger in gebruikt, in het kistje zit een boekje die je er in kunt vouwen en helemaal uit kunt klappen. Toen mijn opa is overleden heb ik uit zijn oude fotoboeken foto's gehaald van mezelf als klein meisje, die had ik in een doos, maar nu heb ik een klein herinneringsboekje gemaakt.
 Op het doosje heb ik 1 van mijn kleiframes verwerkt, zoals ik vorige week had beloofd. Ik vind het er zo heel leuk uitzien. Ook de twee vlinders zijn van klei.
 De binnenkant met het boekje.
Hier het boekje uitgeklapt naast het doosje, er kunnen 12 foto's in, alleen wel van een klein formaat of een deel van de foto uitgesneden met een spellbinder.

Vind u het leuk om ook zo'n kistje met boekje te maken? Dit kan net als ik met foto's van vroeger, maar natuurlijk ook met foto's van een (klein)kind of met vakantiefoto's.
Op dinsdagavond 8 oktober hoop ik een workshop te geven om dit kleine kistje te maken met fotoboekje.
heeft u zin om te komen dan bent u van harte welkom. Het is handig om rond de 20 foto's van een serie mee te nemen die niet te groot zijn of geschikt zijn om er met een spellbinder een deel uit te halen. Tijdens de workshop bewerken we het kistje en zetten we het boekje in elkaar, maar het gaat waarschijnlijk niet lukken om ook alle foto's er in te verwerken.

Wilt u komen, dan bent u van harte welkom bij de Hobbystunter op dinsdagavond 8 oktober, we starten om 19:30 tot 22:00/22:30. De kosten zijn 12,50, dit is inclusief de materialen en koffie/thee en wat lekkers.

Groetjes Saskia