Pagina's

maandag 28 juni 2010

Kinderfeestje.

Afgelopen zaterdag 26 mei gaf Patrica voor de 1e keer een kinderfeestje bij ons in de winkel (en jippie ik mocht helpen). Een kennis kwam met een groep gezellige en zeer creatieve meiden een canvas maken. Hoewel de meiden wel eerst wat uitleg moesten krijgen over wat precies de bedoeling was ging het daarna vanzelf. Leuk ook om te zien hoe ze er allemaal hun eigen draai aan hebben gegeven. Meiden bedankt want Patricia en ik (jose)  hebben ook een geweldige middag gehad. 

Demo Opkikkertjes.

Deze demo werd gegeven door Neline Plaisier op zaterdagmiddag 5 juni. Ze heeft gebruik gemaakt van de knipvellen en stempels van de Opkikkerserie van marianne Design. Gecombineerd met diverse stansen van spellbinders, marianne design enz. Het papier is van basic grey.

Demo Sticky Shapes.

Deze Demo is op 22 mei gegeven door Astrid Luyken. Ze heeft gewerkt met Sticky Shapes. Dat zijn dubbelzijdige stickervellen welke je kunt bewerken met hele fijne glitterpoeders.De poeders zijn er in vele verschillende kleuren. Bijpassend heb je enkelzijdige stickervellen welke je kunt inkleuren met de speciale gelpennen (deze aquarelleren), en de stiften waarmee je de randjes kunt kleuren.