Pagina's

zaterdag 21 juli 2012

kaartje

Hallo
Zomaar een simpel kaartje gemaakt,met een blokje papier van Marianne Design.Daar zitten ook plaatjes in.In hetzelfde blokje zit ook het rozenpapier.Deze heb ik een rand van uitgeknipt en op de postcard geplakt.De postcard is een embossingmal.Fijne dag nog.Gr.Nel

vrijdag 20 juli 2012

Verlegen Edwin

Hallo allemaal,

ik vind dit zo'n lieve Edwin met zijn roos.
Ik heb deze keer ingekleurd met distressstiften en vond het helemaal geweldig. De stiften hebben twee punten, een fijne en een brede. Ik heb eerst op een sheet de kleur aangebracht en opgenomen met de waterpenseel. Het fijne is dat je met de fijne punt mooi accenten kan aanbrengen op je stempelafdruk.


Het papier is van Maja design en heet Vintage Summer Basics en is verkrijgbaar als paper pad en als scrappapier in 30 x30 cm.
De bloemen zijn van Magnolia, de blaadjes van Joy design en de hartjes van Nellie Snellen.

Hebben jullie gezien dat ik op donderdag 2 augustus nogmaals de workshop geef van het Zomerse canvas. Er was zoveel belangstelling, dat we nog een datum hebben geprikt.

Bedankt voor het kijken en fijn weekend,

groetjes Jannie 

woensdag 18 juli 2012

Dylusions

Vandaag is het mijn beurt weer om iets te plaatsen en deze week heb ik een verjaardagskaart voor jullie gemaakt met Dylusions inkt en stempels. 
Ik heb de kaart gemaakt voor een zoon van een vriendin van mij en hij vond hem hardstikke leuk.


fijne dag allemaal
groetjes
Miranda

maandag 16 juli 2012

Een picknickmand

Vandaag heb ik een creatie voor jullie, die wellicht sommigen van jullie al in het echt hebben gezien. De afgelopen weken was het thema voor de etalage zomer. Als ik aan zomer denk, dan denk ik aan mooi weer, gezellig buiten zijn en eten, dus kwam ik op het idee om een pciknickmand te maken.
Ik heb deze mand helemaal gevlochten van al mijn restjes cardstock. Ik maak mijn kaarten namelijk 14,5 bij 14,5 van cardstock, omdat ik dan mooier uit kom met mijn layouts. Kijk eens in de webwinkel van José voor al haar mooie cardstock, zij heeft veel kleuren en is niet duur.
 Op de mand zitten bloemen met een Crealiesstans gemaakt, maar kan natuurlijk ook supermooi met geponsde bloemen, of met de mallen van Marianne Design, Joy of Magnolia.
 De mand heeft een deksel die open kan, dus je kunt er wat moois in doen als je het ook wilt maken.
Bedankt voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia

zondag 15 juli 2012

Baby kaart ingekleurd met distress markers

Goedemorgen allemaal,

Vandaag eens iets anders dan jullie van mij gewend zijn, nl een babykaart.
Het schaapje heb ik ingekleurd met de nieuwe distress markers van Ranger.
De kleuren Tattered rose en pumice stone.
Doordat je met de markers heel licht kan werken creëer je een wollig effect.


Fijne dag allemaal!
Groetjes Patricia