Pagina's

zaterdag 19 januari 2013

Japan

Hallo allemaal, vandaag enkele layouts.
 
Manuela, mijn nichtje, is vorig jaar naar Japan geweest voor een , voetbaltournooi georganiseerd door haar werkgever Danone. Samen met haar team zijn ze een paar dagen eerder er naar toe gegaan om de schoonheid van het land te ondekken. Als je al haar foto's ziet zou je zo zelf willen gaaan.
 

 
De botanische theetuin, met veel beelden en bonsaiboompjes.
We hebben papier Grahic 45, Bird Song Collection en Bo Bunny, Serenity, gebruikt
 
 
 
 
Het album had ik al langere tijd in huis, er zitten diverse plastichoezen bij. Voor scrapvellen van 30x30 maaar ook om kleinere layouts te verwerken. Je ziet hier alleen de 30x30 cm layouts.
 
 
 

We zijn al 3 dagen bezig samen, maar het totaal resultaat mag er zijn. Een geweldig fotoboek waarin je voor je plezier kunt kijken en lezen wat ze allemaal heeft beleefd. Zelf vond ik het erg leuk om weer eens layouts te maken.

楽しいウォッチング、挨拶を持っている (veel kijkplezier, groeten)

Jannie


woensdag 16 januari 2013

Kaart met Sixxix!

Hallo allemaal,
 
afgelopen tijd heb ik wat moeite gehad met het uploaden van foto's, maar ik ben eruit! Google+ geinstalleerd en er achter hoe ik daar foto's moet uploaden om ze vervolgens weer hier te krijgen...
 
Dit kaartje heb ik gemaakt voor een vriendin die 30 werd, dat verdiend wat bijzonders!
Ik heb hiervoor de mal van Sizzix gebruikt.
Het papier had ik nog op voorraad en vevolgens versiert met mallen van memory box en de bloemenponsen van NellieSnellen. De stempels zijn van paper mania, deze heb ik ook nog met embossingpoeder bewerkt.
 
 
 
Groetjes Ellen


maandag 14 januari 2013

Mannenkaarten maken blijft altijd een uitdaging voor me. Afgelopen week was ik echter bij de Hobbystunter en zag ik de nieuwe Creativity liggen. Hier zit een mooi gratis stempelsetje bij die heel goed is te gebruiken voor mannenkaarten. Hier ben ik dus mee aan de slag gegaan. Ik heb de stempels op twee verschillende kaartjes verwerkt.

Het eerste kaartje is een kaartje wat ik met een grote ronde cirkel heb gemaakt. Vervolgens heb ik met de kleine stempeltjes met Distressinkt het kaartje bewerkt. Ik heb vervolgens de grote stempel op grijs karton gestempeld, deze uitgescheurd en met foamblokjes opgeplakt. Met nog een tekstje erbij en een stukje papertape (is helaas op de foto niet zo goed te zien) ziet de kaart er zo uit.

 Het tweede kaartje is een kaartje van krafkarton. Ik heb deze bewerkt met Distressinkt Vintagefoto en Distress Stains Antiqued Bronze waarna ik met een mini-mister alles heb ingespoten. Vervolgens heb ik met de kleine stempels gestempeld met Distress inkt Walnut Stain. Daarna heb ik de grote stempel met Versamark inkt en Distressinkt gestempeld met dit als resultaat.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog. Nog een fijne dag verder.
Groetjes Saskia

zondag 13 januari 2013

Een Jongen

Hallo Allemaal
Van de week bij Jose deze stempel gekocht uit de collectie van Humphrey Corner en ik vind deze olifanten serie zo ontzettend leuk dus gelijk een kaartje ervan gemaakt.
De easelkaart met een mal uitgestansd en versierd met For ever Friends papier.De vlinder komt uit de Joy Collectie en de bloemen van marianne design.
De kaart hier helemaal open bij de stempel zitten ook een aantal tekst stempels heel erg leuk om het mee af temaken.Nog wat lint en wat plakparels erbij .
Groetjes Joke