Pagina's

zaterdag 28 juni 2014

Naaimachientje

Dag allemaal,

Dit leuke naaimachientje van MDF heb ik gepimpt. Ik heb het eenvoudig gelaten door het naaimachientje alleen te beplakken en verder een label met wat bloemetjes en een tafereeltje met bloemetjes en klosjes in het naaimachientje te leggen. Hierbij past heel goed de nieuwe ribbons van Joy!Crafts. 

Bedankt voor het kijken, liefs Anke
donderdag 26 juni 2014

Vaasje bloemen

Hallo allemaal,

Wat zijn deze mallen van Joy leuk he?
Ik heb de nrs. 6002/0345, 6002/0355 voor het vaasje en de bloemen gebruikt en de 6002/0322 voor de vlindertjes. Jose heeft allemaal mooie rollen kant in de winkel. Ik had al een tijdje wat liggen en wist niet wat ik ermee ging doen tot ik dit kaartje ging maken. Toch handig als je dan iets op voorraad hebt liggen :) en de groene bloemetjes en vlindertjes van Nellie ontbreken weer niet op mijn kaart ;)
De paarse bloemetjes heb ik met een beetje witte pan pastel bewerkt ( kan ook met de chalks van Joy)Tot volgende week weer
Gr. Carla

maandag 23 juni 2014

Een jongenskaartje

Na vorige week meisjeskaarten te hebben laten zien voor vandaag een jongenskaart geïnspireerd op het geboortekaartje voor de overburen.
 De materialen zijn bijna allemaal van Marianne Design. Het is van de oude en nieuwe lijnen door elkaar, duss geen idee of alles nog te krijgen is, maar vond het leuk om te laten zien.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia