Pagina's

zaterdag 10 november 2012

Nog eens een kerstkaartje met Marianne Design

Ik heb afgelopen week nog eens een kerstkaart gemaakt met het design papier van Marianne Design. Verder heb ik de uiltjes van Eline gebruikt. De boom en het hartje zijn gemaakt met een stans van Marianne Design. 
Het kalendertje heb ik ook in de winkel gevonden.
Veel spullen zijn te koop bij José.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Een fijne dag nog. Volgende week zaterdag ben ik in de winkel met een mooie demo kerst/winterdecoratie. Ik heb veel voorbeelden gemaakt om in huis neer te kunnen zetten.
Bedankt voor jullie bezoek aan ons blog en nog een fijne dag toegewenst.
Misschien tot volgende week.
Groetjes Saskia

vrijdag 9 november 2012

Kaartje

Hallo allemaal,
 
hier dan weer een kaartje van mij. Vorige week heb ik niks geplaatst omdat ik net uit 't ziekenhuis was. Het gaat wel beter met me, maar ik  heb nog niet veel zin gehad om wat te maken. Ik hoop de komende weken wel weer aan de slag te kunnen gaan en kerstkaarten te maken. Want de kerstmagnolia stempels liggen al te wachten.
 
 
Dit kaartje had ik voor de etalage gemaakt, maar we vonden de herfstetalage nog zo leuk dat we die hebben laten staan. Het is een easelkaart geworden. Die zijn zo leuk om te maken. De kleuren komen een beetje flets over vind ik. In 't echt is hij wat feller van kleur.Het papier is van Prima Marketing en heet Romance Novel.
Het envelopje achter Tilda zit ook in dit blokje en heb ik bestempeld met een stempel van Eline's Huis.
De bloemetjes komen bij Jose vandaan. De grote witte bloemen zijn van Papermania en daarin heb ik witte roosjes gestoken. De bloemen vind ik altijd te wit en bewerk zedaarom bijna altijd met Distressinkt, Vintage Photo. Het rolletje papier komt uit een boek. Ik heb de randen gescheurd en bewerkt met inkt.  Lintje en touwtje erom heen, bedeltje eraan vast gemaakt, klaar.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,

groetjes Jannie

woensdag 7 november 2012

Happy Holidays

Hallo allemaal,

dit kaartje heb ik gemaakt met het schitterende papier van Maja design! De labeltjes zijn van Magnolia, net zoals het stempeltje. Ook de klok van Tim Holz weer gebruikt welke ik heb bewertk met Crackle paint. De corner heb ik van de beurs, net als de Magnolia stempel. Van de rest weet ik dat ze in de Hobbystunter te verkrijgen zijn.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren!


Groetjes Ellen

maandag 5 november 2012

Een paar minuten voor twaalf

Toen ik de mooie klokstans van Marianne Design zag toen wilde ik die graag hebben. Het zijn twee klokken, een kleine en een grote.
Ik heb de stans gebruikt op een easelkaart die ik gemaakt heb met een grote spellbinderstans. Het designpapier is van Maja. 
De eland is een afdrukje van Magnolia, ingekleurd met Distressinkt op kraftkarton.
 De tekststempels zijn van Marianne Design.

Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia