Pagina's

vrijdag 9 november 2012

Kaartje

Hallo allemaal,
 
hier dan weer een kaartje van mij. Vorige week heb ik niks geplaatst omdat ik net uit 't ziekenhuis was. Het gaat wel beter met me, maar ik  heb nog niet veel zin gehad om wat te maken. Ik hoop de komende weken wel weer aan de slag te kunnen gaan en kerstkaarten te maken. Want de kerstmagnolia stempels liggen al te wachten.
 
 
Dit kaartje had ik voor de etalage gemaakt, maar we vonden de herfstetalage nog zo leuk dat we die hebben laten staan. Het is een easelkaart geworden. Die zijn zo leuk om te maken. De kleuren komen een beetje flets over vind ik. In 't echt is hij wat feller van kleur.Het papier is van Prima Marketing en heet Romance Novel.
Het envelopje achter Tilda zit ook in dit blokje en heb ik bestempeld met een stempel van Eline's Huis.
De bloemetjes komen bij Jose vandaan. De grote witte bloemen zijn van Papermania en daarin heb ik witte roosjes gestoken. De bloemen vind ik altijd te wit en bewerk zedaarom bijna altijd met Distressinkt, Vintage Photo. Het rolletje papier komt uit een boek. Ik heb de randen gescheurd en bewerkt met inkt.  Lintje en touwtje erom heen, bedeltje eraan vast gemaakt, klaar.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,

groetjes Jannie

1 opmerking: