Pagina's

zaterdag 10 september 2011

25 jaar getrouwd


Goeiemorgen allemaal,

Nog precies een week en dan is de workshopdag van de Hobbystunter! José en alle DT- ers zijn druk met de voorbereidingen bezig. Kom je ook? Of wil je weten wat er allemaal te doen is..... neem even een kijkje op de site van de Hobbystunter.

En dan mijn kaart voor vandaag... Een easelkaart deze keer met het prachtige papier van Maja design. Het bruidspaar is ingekleurd met distress inkt.
Voor de rand rondom heb ik een pons van Martha Stewart gebruikt, het "bruine"
papier is kraft en de bloem, blaadjes en swirl heb ik gemaakt met de doo-hickeys van Magnolia. De vlinder is ook weer met een pons van Magnolia gemaakt.

Bedankt weer voor jullie bezoek en tot de volgende creatie,

Fijn weekend allemaal,

Liefs Hélène

vrijdag 9 september 2011

Back to school

De scholen zijn al weer een aantal weken geleden begonnen en de etalage van de winkel staat in het teken van Back to school.
Helemaal boven in de etalage hangt een klein rugzakje dat ik van een vel scrappapier gemaakt heb (staat net niet op de foto's van de etalage).


Ik heb geprobeerd de etalage zo goed mogelijk op de foto te zetten, maar met glas is het altijd lastig met de spiegeling. Maar hier dan toch de foto's om een beetje een idruk van de etalage te krijgen.Er staan zulke leuke dingen in de etalage; o.a. verf, stempels, mooi papier. Teveel om hier even op te noemen.  Kom gezellig langs in de winkel. De koffie staat klaar!

Groetjes Henriëtte

woensdag 7 september 2011

scraplayou

Hallo allemaal, vandaag eens geen kaartje maar een scraplayout, niet zelf verzonnen hoor, maar gemaakt op een workshop bij de karsdagen. Het papier is van Basic grey. Je kunt de layout gebruiken voor foto's of leuke stempelafdrukjes. Maar eigenlijk vind ik hem zo zonder iets al leuk.
Jose heeft in de winkel veel leuke papierlijnen om te gebruiken voor een scraplayout en regelmatig komen er weer nieuwe lijnen binnen.

groet
Miranda

dinsdag 6 september 2011

TIM HOLTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Hallo allemaal,Ik ben nog een beetje zweverig hoor van gisteren.

Bij kars samen met Jose een workshop gevolgd bij.... jawel Tim Holtz!

Is dat niet FANTASTICH?

We hebben 13 tags gemaakt met allemaal verschillende technieken.

Hier de eerste tag(links Jose- rechts Patricia)binnenkort laat ik jullie de andere tags zien.

Uiteraard gaan we voor jullie ook met deze technieken een workshop organiseren, dus hou de agenda goed in de gaten!En dan natturlijk met Mr. Holtz op de foto.

Jose BEDANKT voor deze WAANZINNIGE dag!!!!!!
Groetjes Patriciamaandag 5 september 2011

cupcakeHallo,allemaalIk heb een cupcake kaart gemaakt met thee.Papierlijn is van Fabscraps
Ik heb 2 keer een cupcake gemaakt, daar tussen een doosje.De maten van het doosje is 10 bij 6 cm.De lange kant rillen op 2cm,8cm,de korte kant,2,cm2cm,2cm.In elkaar plakken.Dan krijg je een doosje waar 4 zakjes thee inpassen.Deze tussen de kaarten plakken.Dan hebt je een leuke kadootje.Groetjes Nel