Pagina's

zaterdag 8 september 2012

Kerst in niet traditionele kleuren

Vandaag een kaartje met Magnolia in niet traditionele kerstkleuren. Het design papier is van Magnolia. Het afdrukje is ingekleurd met Distressinkt.
 Het labeltje zit verstopt achter het afdrukje en is van Magnolia.
Ik wens jullie allen een prettige dag. Vandaag is Anke weer bij de Hobbystunter voor een demo. Ik ben heel benieuwd. Helaas kan ik niet komen, omdat ik een dagje uit ben met mijn gezin, maar voor iedereen die wel in de buurt is, het is altijd de moeite waard.
Groetjes Saskia

woensdag 5 september 2012

Mannenkaart

Hoi!

vaak hoor ik om me heen dat mannenkaarten lastig zijn om te maken. Vandaar dat ik hier een voorbeeld wil plaatsen van een mannenkaart die ik heb gemaakt. Ik gebruik vaak brads in plaats van bloemen en lintjes probeer ik te beperken.Bij dit kaartje heb ik Edwin op een bankje laten zitten en uiteraard weer ingekleurd met distress inkt.

Groetjes Ellen

maandag 3 september 2012

Een kerstkaart

Een paar weken terug heeft José de mini-kerstserie Magnolia stempels binnen gekregen. Ik heb een van de stempels gebruikt voor dit kerstkaartje. Het design papier is van een oudere serie van Maja. Tilda heb ik uitgestanst met een ronde spellbindervorm en geplakt op een geschulpte vorm.
Verder heb ik Doo Hickeys gebruikt voor het hart en de kerstrozen.
 Hier nog een close up, mijn excuses dat het niet geheel scherp is.
Bedankt allemaal voor jullie bezoekje en een fijne maandag.
Groetjes Saskia