Pagina's

zaterdag 6 juli 2013

Accordion Flip

Hallo allemaal,
 
ik was helemaal vergeten dat het gisteren alweer vrijdag was en dus mijn blogdag. Dus een dagje later maar hier is toch nog een kaartje van mij.
Ik had al een tijdje geleden deze mal van mijn moeder gekregen, maar bij Jose was hij niet in de winkel. Nu is hij dan eindelijk ook bij haar te koop. Hij is zo leuk om mee tewerken. Je kan hem zo groot maken als je wil. Ik heb er voor gekozen om hem 4 keer te stnsen en hem dan aan elkaar te plakken.  
 
 


 
Ik heb de leuke stempels van Penny black gebruikt en ingekleurd met copics. Ik weet niet meer welk merk papier ik heb gebruikt, maar het is te koop bij Jose. Heel lief papier met zachte kleurtjes.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend. Het word prachtig weer dus lekker genieten.
Groetjes Jannie

donderdag 4 juli 2013

Drieluikje..

Hoi allemaal,
 
Afgelopen zaterdag 28 juni was er een hele gezellig demo met de nieuwe produkten van Joy!
Ik heb de schattige parfumflesjes gedemonstreert en de mooie stencils van Erica, de Happy,s/
Hier nog een kaartje met de parfumflesjes. Ik heb hier de nieuwe artikelen  op gebruikt. De border met bloemetjes boven aan is een Happy van Erica 6002/11004, de swirls zijn ook Happy,s van Erica, die ik gebruikt heb in het midden is 6002/1106 en op de beide zijkanten is 6002/1101. De parfumflesjes zijn ook nieuw en super om te gebruiken  er zijn er 4, 6002/0225 t/m 6002/0228.
Het ovaal is van Noor en zo mooi en fijntjes 6002/0258.
Het papier is van een van de eerste design blokjes van Joy, wat gewoon mooi blijft met die kleurtjes.
 
Groetjes Anke

woensdag 3 juli 2013

Sending sunshine

en dat kan ook geen kwaad met dit weer! 3 juli en hier regent het... Maar het mag de pret niet drukken. Met mooi weer ga ik toch minder snel knutselen dus dat kan nu lekker.

Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van Jodie Lee desing, de vlinder stempel is van Garden Chiq en deze is gestempeld met metallic inkt van Joy. De randjes van het papier heb ik hier ook mee aangezet.
Een fijne woensdag!

Ellen

maandag 1 juli 2013

Workshop vlinderdienblad 22 augustus

Afgelopen zaterdag heb ik de etalage opnieuw ingericht. De strandidee├źn zijn er uit en hebben plaats gemaakt voor van alles met vlinders. Het is naar mijn idee zeker de moeite waard om in het echt te gaan bewonderen.
Ik heb een nieuwe workshop voorbereid, namelijk een dienblaadje met vlinders en bloemen. Ik heb zelf de kleuren blauw en groen gebruikt. In plaats van blauw kan ook voor roze of paars worden gekozen. Dit is geen probleem, maar wel fijn als u een andere kleur wilt om dit even door te geven bij Jos├ę.
Zou u ook zo'n dienblad als deze willen maken? U kunt zich opgeven voor de workshop vlinderdienblad op donderdagavond 22 augustus om 19:30. De kosten zijn 17,50. Dit is inclusief alle materialen. Opgeven kan in de winkel, telefonisch of per email.
Ik hoop dat er weer een groep gezellige mensen aan komt schuiven bij mijn workshop.

 Bedankt weer voor uw bezoekje aan ons blog.
Groeten, Saskia


zondag 30 juni 2013

Een mannenkaart

Hallo Allemaal
Zag bij Jose het papier van authentique en wat een mooi papier is dit op een ander blog zag ik dat ze er een hele leuke kaart mee gemaakt hebben en deze ben ik gaan liften.
Dit is het resultaat geworden .
Voor deze kaart heb ik de Martha Stewart pons gebruikt
De vlinders,vlaggetjes en een knop en wat touw als versiering.
Iedereen een hele fijne zondag en bedankt voor het bezoeken van ons blog.
Groetjes Joke