Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Snoepzakje

Hallo allemaal,
 
ik heb deze keer  een snoepzakje gemaakt. Hij was eigenlijk nog voor valentijn maar ik wil hem toch even laten zien.
Het is een heel eenvoudig zakje, gemaakt van wit cardstock en met behulp van de scor-pal gerild. Met roze cardstock en een Martha Steward pons een hartjes rand gemaakt. De grote harten zijn van Nellie snellen en blijven leuk om te gebruiken.Ik vind hartjes zo wie zo leuk om mee te werken.
 

 
De grote witte bloemen heb ik gemaakt van wit cardstock en de randjes bewerkt met distressinkt, Worn Lipstick. De blaadjes gemaakt van roze cardstock. De tekststempel,  Veel Liefs, is van Different Colors.
Hartensnoepjes gekocht bij Jamin, in een kaartenzakje gedaan en vast gemaakt aan het zakje van cardstock. Roze hartenrand er over heen geplakt en klaar is je snoepzakje. Heel simpel maar wel heel leuk om te maken en om weg te geven.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 14 februari 2013

Workshop Lentebol zaterdag 2 maart

Vandaag een tweede berichtje van mij. Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe workshop.
Ik heb een lentetafereel van de nieuwste Magnolia's gemaakt in een paasei/bol vorm.
Wilt u ook zo'n lentebol maken om neer te kunnen als decoratie of als versiering bij het paasdiner dan bent u van harte welkom op zaterdag 2 maart.
Tussen 10:00 en 15:00 zullen we deze lentebol stap voor stap gaan maken, we gaan de Magnolia's inkleuren met Distressinkt en ook de andere details gaan maken. U neemt uiteindelijk uw eigen kunstwerk mee naar huis. Dit alles zullen we doen onder het genot van een high tea met genoeg te eten en te drinken, want hard werken maakt natuurlijk hongerig. 
Ik heb er zin in. Ik hoop dat jullie komen voor een gezellige dag. Aanmelden kan bij José door te mailen, langs te gaan in de winkel of te bellen.
De kosten van de workshop inclusief de materialen en de high tea zijn 22,50.
Groetjes Saskia

De voorbeelden van de demo met de collectables van Marianne Design

Ik heb voor de demo van afgelopen zaterdag verschillende voorbeelden gemaakt. Ik heb gewerkt met de nieuwe serie Collectables van Marianne Design.
De make en take was dit keer anders, iedereen mocht zelf uit een aantal van de voorbeelden een voorbeeld kiezen om na te maken. Wat was het druk en wat een mooie dingen zijn er gemaakt.
Ik vond het heel gezellig.
Over twee weken is Jannie er voor de demo. Ik ben benieuwd wat ze heeft gemaakt.

Hier mijn voorbeelden:

 Een klein mapje voor een kraamcadeautje.
 Een kaart met de mallen en stempels van Marianne
 Een uiltje van vilt.
 Een vogelhuisje zelf gemaakt met een vogeltje van vilt
 Hier de vogel in de kooi.
 Hier boven en onder de uiltjes.
 Nogmaals een vogel, de boom is een stans van Tim Holtz, ook te gebruiken als tak zoals hierboven.
 Tot slot een cadeauzakje.
Bedankt allemaal weer voor het bezoekje aan ons blog. Verder wens ik iedereen een prettige Valentijnsdag.
Groetjes Saskia

woensdag 13 februari 2013

Happy Birthday

Goedemorgen allemaal!

vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien dat ik heb gemaakt met de kerstserie van Maja design. Zelf vind ik dat het papier ook prima kan voor andere gelegenheden, zoals deze.

De stempel van magnolis, de bloemen en blaadjes zijn van Memory Box en het label van spellbinders. Tilda heb ik ingekleurd met distress inkt en ook de randen hiermee bewerkt. Verder heb ik al het papier met de naaimachine bewerkt.


Groetjes Ellen


maandag 11 februari 2013

Een kapstok

Laatst attendeerde José van de Hobbystunter me op een site van de groothandel om eens te kijken naar houten artikelen. Ik zag hier een leuke kapstok en heb aan José gevraagd deze voor me te bestellen, dit heeft ze gedaan en ik kreeg hem als verjaardagscadeautje. José nogmaals bedankt.

Ik ben er dit weekend mee aan de slag gegaan, omdat ik in de winkel steeds geen goede kapstok met haakjes kon vinden, heel veel kapstokken hebben knoppen, maar dat werkt niet, want die hebben we nu en de jassen van de kinderen liggen steeds op de grond.
Nu even over de kapstok. 
Ik ben aan de slag gegaan met het designpapier van Rosadotje wat ik bij de Hobbystunter heb gekocht. Verder heb ik mijn Magnolia's weer opgezocht en twee jongens voor Thijn en twee meisjes voor Anouk opgezocht. Alles is ingekleurd met Distressinkt. Verder heb ik veel roosjes gebruikt, een blaadjespons van Martha Stewart. De letters heb ik met een Tim Holtzstans gemaakt en met een lijmpen ingesmeerd, wat een uitvinding. Ik kende deze nog niet, maar zo kun je de kleine details insmeren met lijm om op te plakken. Ik zit altijd met lijmresten.


 Hier een aantal detailfoto's:Bedankt allemaal voor jullie bezoekje aan ons blog. Mochten jullie ook zo'n leuke kapstok willen maken dan kunnen jullie altijd aan José vragen of deze nog besteld kunnen worden, of we zouden in overleg een workshop kunnen organiseren. Fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia

zondag 10 februari 2013

Yum Yum

Hallo Allemaal
Veertien dagen geleden zag ik deze stempel bij Jose en was er gelijk verliefd op en ben nu pas er aan toe gekomen om er een kaar van te maken.De stempel komt uit de collectie van Strawberry Kiszes.
Jose had ook nog designer papier in de uitverkoop van My Minds Eye's omdat de stempel vrij groot is heb ik de kaart verder alleen nog wat bewerkt met Joy bloemen en plakparels.
Iedereen nog een fijne zondag.
Groetjes Joke