Pagina's

zaterdag 19 april 2014

Oud wordt nieuw

Hallo,

Vandaag heb ik een oud zwart fotolijstje pepimpt. Eerst heb ik het met gesso wit gemaakt en daarna met twee tinten roze acrylverf gekleurd. Toen de verf nog nat was heb ik er glitterpoeder over gestrooid. Daarna met paarse Inca-gold wat accenten aangebracht. Een die van Tim Holts ( paspop ) aangekleed met kant en bloemetjes en vlindervleugels gegeven. Ik vind het er leuk uitzien, wat denken jullie?

Ik ben twee zaterdagen niet van de partij en heb geen tijd gehad om vooruit te werken, dus ik ben er weer over drie weken!

Groetjes, Irene


 

vrijdag 18 april 2014

Friend zwart wit

Hallo allemaal,
 
soms heb je papier gekocht en dan denk je wat moet ik er mee?
Dat hjad ik ook met dit zwart witte papier. Maar toen ik er eenmaal mee aan de slag ben gegaan kreeg ik steed meer ideeen. Ik heb er een aantal mannenkaarten mee gemaakt.
Het papier heeft eigenlijk heel weinig nodig. Ik heb het design papier gemat op zwart cardstock. Verder heb ik een witte basiskaart gebruikt. De tekststempel is van Joyesign.  
 
 
 
Nu is het papier op en ben ik een aantal kaarten rijker.
Zo zie je dat je met papier dat je hebt laten liggen toch leuke kaarten kan maken en heb je binen korte tijd door het papier heen.
 
Bedankt voor het kijken en fijn weekend,
groetjes Jannie
 
 
 
 

donderdag 17 april 2014

Demo

Hallo allemaal,
 
zaterdag is het mijn beurt weer om een demo te geven. Ik ben aan de slag gegaan met Viva Gold. Dit is een soort pasta die je voor heel veel dingen kan gebruiken. Het is er is waanzinnig veel en mooie kleuren. Je kan er mee verven, stemples mee inkleuren, metaal mee kleuren. Eigenlijk te veel om op te noemen.


 
Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt??
 
Kom gezellig langs zaterdag, koffie en thee staan klaar.
 
Groetjes Jannie

woensdag 16 april 2014

Love Home

Goedemorgen allemaal, 

Mery heeft voor Joy!Crafts deze prachtige stencils ontworpen, de serie Love Home. Stencils waar je zoveel leuke dingen mee kunt. Als je op haar blog: http://cozijnsenmery.blogspot.nl/ kijkt, vind je heel veel inspiratie. Zo ben ik ook daar haar ge├»nspireerd om dit huiskamertje te maken. Ik heb met Grayboard dit prachtige huiskamertje gemaakt van 10 x 10 x 10 cm. 
Bekleed met het prachtige Designpapier uit het Paper Bloc Spring. De kast heb ik ook in 3d gemaakt van grayboard. Zo gezellig huiskamerje, I Love Home....Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer, liefs Anke

Gebruikte materialen:
Love Home 6002/0338 en 0339 en 0340
Stencil raam 6002/0198
Cutting en embossingstencil border 6002/0098
Wit linnen karton 8099/0001
Stempelkussen 6410/1001
Paper bloc 6011/0308
Artificial Flowers 6370/0052 en 0053 en 0055
Grayboard 8089/0302dinsdag 15 april 2014

Vlinders

Hallo allemaal,

Deze week laat ik jullie graag deze vlinderkaarten zien met de mooie mallen van Joy.
De vlinderstempels zijn ook van Joy en er zitten zoveel mooie vlinders in verschillende
maten in dit setje. Echt een aanrader om in je verzameling te  hebben.Ik wens jullie alvast Fijne Paasdagen en tot volgende week
Gr. Carla

maandag 14 april 2014

Goed beveiligde mannenkaart

Voor mijn oom die als accountant werkt heb ik dit cadeaumapje gemaakt.
Het plaatje komt van een van de vellen die Studio Light enkele weken heeft uitgebracht. De achtergrond heb ik gemaakt met een sjabloon en inkt. De sleutel, bindingen en sleutelgat is een stans van Tim Holtz. Het kippengaas is een stansje en het ijzerdraad is met pasta en een sjabloon gemaakt. Het papier is wit kraftpapier. Erg mooi.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

zondag 13 april 2014

Baby tag

Hallo allemaal,
 
 
Vandaag een tag gemaakt voor aan een kadootje bij de geboorte van een meisje. Ik heb de achtergrond gemaakt met een stencil, versamark en tinsel goud embossingpoeder.
  Het plaatje is van Mo Manning en de vlaggetjes van Do Craft. Verder versiert met plakparels bloemetjes en een kantje.

Groetjes, Irene