Pagina's

zaterdag 2 november 2013

Tea time

Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie een 5 luikje laten zien, gepimpt met het leuke nieuwe designpapier van Joy!crafts 6011/0203, het is een heel romantisch blokje en deze mooi zalm kleur met rozen vind ik super!  Verder het ik  allemaal leuke stenciltjes, die bij het thema teatime te gebruiken zijn gebruikt.
Als eerste heb ik onze leuke Cutting en embossingstenciltjes mokje 6002/0113 en koffiekan 6002/0117 gebruikt. Het Flourishes met de cupcake 6003/0021 past ook er super mooi bij. Verder heb ik met de vlaggetjes gebruikt en met stans 6002/0139 het woord teatime uitgestanst.
Achter het cupcakje heb ik een doily geplakt, die ik gestanst heb uit Lin en Lene stencil 1201/0002. De bloemen heb ik zelf gemaakt met de paper blossom ponsen en ons paper blossom papier licht.
Een leuk 5 luikje, waar ik iemand weer blij mee kan gaan maken...als "verjaardagskaart".

Liefs Anke


vrijdag 1 november 2013

Hortensiakaart

Hallo allemaal,
 
op donderdagochtend is in de winkel een inloopochtend. We maken met elkaar een projectje. Elke keer verzint er iemand anders iets om te maken.
Deze keer hebben we gewerkt met de stempels van Different Coleurs.
 
 
Eerst heb ik de tekst gestempeld en daarna 2 hortensia's. Daarna 2 hortensia's op PCP papier en deze uitgeknipt en ingekleurd met Copic Markers. De uitgeknipte bloemen heb ik met foamtape op de kaart geplakt.
Je hebt zo een heel simpel en leuk kaartje gemaakt.

Dus als je zin hebt kom langs op donderdagochtend en hobby lekker mee. De materialen pak je uit de winkel en reken je met José na afloop af. Er is altijd koffie en thee.
Dus wie weet tot donderdag.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 31 oktober 2013

Demo zaterdag

Hallo allemaal,
 
zaterdag geef ik een demo in de winkel, met Spellbinders, Grand Nestabilities. Je kan er zoveel mee leuke dingen mee maken, kaarten, lay-outs en doosjes.
Als make&take gaan we een cadeaudoosje maken, waar je dan weer zelfgemaakte kaarten in kan doen.
 
 
We beginnen om 13.00 uur tot 16.30, en de koffie en thee staan klaar.
ik hoop jullie allemaal te zien in de winkel.

Groetjes Jannie

maandag 28 oktober 2013

Home Sweet Home

Vandaag een verhuiskaartje. We hebben nieuwe buren gekregen, dus voor de oude en nieuwe buren ben ik aan de slag gegaan om kaarten te maken.

Hier een kaart met het papier van Marianne Design, de huisjes mal van Mariane Design, takjes van Noor, de steentjesmal van Dutch Doobadoo met structuurpasta en een vlinder en lijstje van klei.
Dan nog een keer de foto van het mapje voor de nieuwe workshop die ik heb voorbereid, zie ook het berichtje van donderdag. We gaan aan de slag met Distressinkt, reinkers, stains, crackle paint en stansjes en mallen van Tim Holtz. Heeft u zin om gezellig mee te komen doen, dan bent u van harte welkom op vrijdagavond 8 november van 19:30-21:30/22:30. Kosten zijn 15 euro, dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

zondag 27 oktober 2013

Sjakkie de slak

Tijdens mijn vakantie heb ik deze Sjakkie de slak gehaakt zo leuk om te doen.Het katoen komt bij Jose vandaan.Mooie frisse kleuren.
Sjakkie heeft ook veiligheidsogen heel erg fijn zodat de kleine niet opeens een oog in kan slikken.
Bedankt voor het bezoeken van ons blog en groetjes Joke