Pagina's

vrijdag 22 maart 2013

Jurk op een canvas

 
Hallo allemaal,
 
zoals jullie weten hebben we op donderdagochtend hobbyochtend bij Jose in de winkel. We maken elke week iets anders.
Deze keer had Jose iets gezien op het het blog van Maja design. Een jurkje maken op een canvas.
Ik heb eerst de randen van het canvas bewerkt met de kleur Shaded Lilac, van Distress inkt. Daarna met een tekststempel gestempeld met  Vintage Photo.
Het papier is van Graphic 45, Secret Garden. Dit heb ik gescheurd en op het canvas geplakt. Daarna van paars cardstock het bovenstuk van de jurk gemaakt. De rok aan het lijfje geplakt en hierover heen weer een lintje met lila roosjes. De jurk aan een klerenhangertje gehangen van Tim Holtz en op de schouder een ecru roosje.
 
 
Aan de zijkant van het canvas een stukje krant geplakt en een swirl gestempeld. Het kippengaas heb gestempeld met Seedles Preserves, distress Inkt. Onderaan de jurk nog een kantje en klaar.

Het leuke van zo'n ochtend is ook dat je allemaal hetzelfde maakt en elk projectje toch anders is, dus als je zin en tijd hebt kom gezellig meedoen.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Janniedonderdag 21 maart 2013

Zaterdag demodag

Het is weer donderdag, de dag om iets te plaatsen voor de demo.
Komende zaterdag ben ik weer aan de beurt om een demo te geven. Het is een demo met de maartproducten van Marianne Design.
De afgelopen 3 weken heb ik weer verschillende voorbeelden gemaakt om jullie te inspireren met wat je allemaal kan met deze prachtige producten. Ook heeft José nog een handige tip voor als je mallen niet goed stansen. Ze doen het nog wel eens lastig, maar het gaat beter.
Benieuwd? Kom zaterdag 23 maart gezellig langs tussen 13 en 16:30. Ik ben er met mijn voorbeelden en er is weer een make en take te maken. Hieronder heb ik al een tipje van de sluier opgelicht.

Ik hoop dat jullie langskomen om te komen knutselen.
Een fijne dag.
Groetjes Saskia

maandag 18 maart 2013

Een paaskaartje

Normaal ben ik niet zo van de paaskaartjes, maar zag deze op verschillende blogs verschijnen, dus heb me er ook aan gewaagd. Ik heb deze creatie gemaakt.
Het papier is uit een blokje van Papermania (Vintage Notes), verder een afdrukje van Magnolia gebruikt, verschillende bloemen, wat lint en een vlinderpons.
Verder ben ik momenteel heel druk met de voorbereidingen voor de demo aankomende zaterdag. Ik ga weer een demo met de nieuwste Marianne Designmaterialen geven. Ik zou het gezellig vinden als jullie weer langs kunnen komen. Ik ben er weer vanaf 13:00 tot 16:30. Tegen een kleine vergoeding is er weer een make en take te maken. Donderdag licht ik hier op het blog een tipje van de sluier op.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog. Een fijne dag.
Groetjes Saskia

zondag 17 maart 2013

Een verjaardagskaart

Hallo Allemaal
In de voorjaarsvakantie hebben we op onze hobby dag een enveloppe kaart gemaakt.Saskia had de enveloppe mee genomen en ons bij deze kaart geholpen. 
 De Marianne design uil had Saskia ook mee genomen en dit papier van Sweet owl past er zo mooi bij.
 De binnenkant van de kaart met overal labels
 De Joy mallen voor bloemen en takken gebruikt samen met de perlen pen
 De meeste tekst stempels van Different Colors.
 De kaart is met lint bij elkaar gebonden
 Hier nog een label
De achterkant van de kaart.
Dit was het voor vandaag,nog een fijne zondag.
Groetjes Joke