Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Baby

Hallo allemaal,

Vorige week had ik een super leuke demo bij de Hobbystunter, het was heel erg gezellig en we hadden een leuke make en take, die druk bezocht werd. We gingen babyschoentjes maken, wat een gepriegel was het, maar het resultaat mocht er zijn....
Alle kaarten zijn gemaakt met producten van Joy!crafts, die schitterende stencils en producten heeft, voor de mooiste babykaarten.
Voor degene die niet konden komen, heb ik hier nog een aantal demo kaarten te laten zien.

Groetjes Anke
 
  
 


vrijdag 22 november 2013

It's The Most Wonderful Time Of The Year

Hallo allemaal,
 
een kaart in mijn favoriete kerstkleuren, ijsblauw en wit. Ook hier heb ik een plaatje van Wee Wee gebruikt. Ze zijn echt heel leuk, niet alleen de kertsplaatjes maar ook de andere plaatjes. 
Ik heb  nu een plaatje klaar liggen, een elfje met blote billen, om  een geboorte kaartje mee te maken. Die is ook zo leuk. Ik zal hem de volgende keer laten zien.
Werken met plaatjes gaat ook wel sneller klaar dan een afbeelding stempelen en inkleuren. Hoewel ik dat ook heel leuk vind om te doen. Maar soms bedenk je bepaalde kleuren bij je papier en wordt het soms toch anders dan je in je hoofd had. Met deze plaatjes heb je altijd de juiste kleuren.
 
 
De tekststempel, It's The Most Wonderful Time Of The Year, is van Penny Black uit 2005. Ik heb hem ook gebruikt tijdens de workshopdag op de houten kerstbal. Ik hem in zilver gestempeld met Hero Arts Shadow Ink, silver. Het is hele mooie inkt en stempeld ook makkelijk. soms heb je met zilverkleurige inkt dat het onduidelijk is. Met deze heb je daar geen last van. er is ook goudkleurige inkt van en ook heel mooi. José heeft hem in de winkel.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 

woensdag 20 november 2013

Hobbyclub Creaties 12 november.

Elke dinsdagmorgen Is er Hobbyclub.
Je kunt je hiervoor aanmelden uiterlijk maandag middag.
De hobbyclub start om 10 uur en duurt totdat je klaar bent (13 uur????)
Je maakt een doosje en/of kaart.
De club wordt gegeven door Ada en kost 5 euro per keer.
Dat is inclusief koffie/thee wat lekers en alle  materialen.
Wel zelf gereedschap meebrengen.
Dinsdag 12 november is er een kaart gemaakt van een oude kerstkaart en een doosje gemaakt om een reep Verkade chocolade.

maandag 18 november 2013

Studio Light

Voor de etalage van You've got mail ad ik ook deze kerstkaart gemaakt. Weer de envelop van Marianne Design gebruikt, een stempelsetje van Viva en veel inkt. Het plaatje is van Studio Light, zij hebben zoveel mooie plaatjes iedere keer weer, echt heerlijk om te gebruiken en je hebt snel weer een kaartje klaar.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia