Pagina's

zaterdag 17 november 2012

Zie de maan schijnt door de bomen

Vandaag komt Sinterklaas weer in ons land. Ik heb afgelopen woensdag samen met José de etalage alvast in stijl gebracht.
Er zijn een aantal dingen te zien die ik heb gemaakt. Helaas dit keer niet zoveel, omdat ik erg druk was voor de demo en mijn tijd als werkende moeder beperkt is.
 
Ik heb deze scraplayout gemaakt van Thijn toen hij net twee maanden oud was in zijn zwarte pietenpyama. Ons kleine hulppietje.
Ik had geen echt scrappapier van Sinterklaas, maar met de mooie mallen van Marianne Design, de boom van Tim Holtz en ronde spellbinders waar ik een maan van heb gemaakt vond ik het zo toch wel een mooi Sinterklaas geheel geworden. Sint en de pakjes heb ik uit pakpapier uitgeknipt.
José heeft inmiddels in de winkel scrappapier van Sinterklaas, dus neem een kijkje in de winkel en help de Sint door zelf je pakjes voor 5 december in te kopen.
Vanmiddag tussen 13 en 16:30 ben ik in de winkel aanwezig voor de demo. Ik zou het gezellig vinden als jullie langskomen.
Groetjes Saskia

vrijdag 16 november 2012

Kerstkaartje

Hallo allemaal,
 
in de vakantie heb ik in Sleen, bij Art Journey een workshop kerstkaarten gevolgd. Je moest een kerst tekststempel op wit papier stempelen. Dan op kraft cardstock plakken en daar weer je afbeelding op.
 
Ik heb mijn eigen variatie gemaakt met, hoe kan het ook anders, een Magnolia stempel. Het is een oude stempel uit de So Jolly Collection.
 
 
 
De tekststempel is van Papermania, hij is vrij groot en je hebt een extra groot clearblok nodig als je hem helemaal wil stempelen. Je kan natuurlijk ook een klein stukje ervan stempelen.
De Merry&Bright stempel is van Just Rite. Het leuke van deze stempels is dat je de randjes en de teksten onderling kan verwisselen. Het enige wat je goed moet onthouden is de maat van de stempel.
De Magnolia is ingekleurd met Copic Markers. Het is een eenvoudige kaart geworden, maar wel leuk en is snel gemaakt.
 
bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
 
groetjes Jannie
 

donderdag 15 november 2012

Demo zaterdag 17 november

Komende zaterdag geef ik een demo bij de Hobbystunter. Dit keer heb ik allemaal voorbeelden gemaakt voor kerst/winterdecoratie. Ik had maandag al een klein voorproefje gegeven, maar ik kreeg gisteren in de winkel al te horen dat het niet duidelijk was, hier echter een duidelijkere foto.
Natuurlijk is er ook een make en take te maken. Dit keer kun je kiezen uit twee verschillende. De ene is een winters landschap en de andere is een mooie kerst/nieuwjaarshanger.
Kom dus gezellig langs en schuif aan om al direct een mooie kerstdecoratie mee naar huis te kunnen nemen.
 De demo is tussen 13 en 16:30. Ik hoop dat jullie tijd hebben om gezellig langs te komen, er staat natuurlijk weer koffie en thee klaar met wat lekkers er bij.
Groetjes Saskia

woensdag 14 november 2012

...it's the most wonderfull time of the year

Hallo,
 
dit maal wil ik jullie graag een kerstekaart laten zien, die (voor mij) weer is wat anders is.
Dit keer vrij simpel met twee velletjes papier van Maja design en een stempel van Papermania.
Ik heb de stempel (zowel de tak als de tekst) gestempeld met distressmarkers. De swirls komen van een mal van Tim Holz. Tot slot hier en daar wat glossy accents en dit is het resultaat:
 
 
 
De kleur van de ondersrtaande foto komt het meeste met de werkelijkheid overeen.
 
 
Groetjes Ellen

maandag 12 november 2012

Een klein voorproefje

De afgelopen weken heb ik heel veel creaties als kerstdecoratie gemaakt. Ik heb met veel verschillende materialen gewerkt en naar mijn idee hele diverse voorbeelden gemaakt voor de demo komende donderdag. Ik zal donderdag nog meer toelichten, wilde nu alleen een klein voorproefje geven voor komende zaterdag. Ik hoop dat jullie een plekje vrij hebben in jullie agenda en zaterdagmiddag gezellig langskomen in de winkel.
Misschien tot zaterdag.
Groetjes Saskia