Pagina's

zaterdag 14 december 2013

Magnolia Kerstkaart

Hallo

Mijn naam is Irene en sinds kort mag ik deel uitmaken van het DT-team van de Hobbystunter. Ik zal even iets over mijzelf vertellen en daarna het kaartje wat ik gemaakt heb tonen. Ik ben al 31 jaar getrouwd met Giel en moeder van David ( 24 ) en Ruben ( 21 ). Ook heb ik een kleinzoon van drie en een half en hij is mijn lust en mijn leven. Devon is drie dagen per week bij ons en met hem begin ik ook al een beetje te knutselen. Plakken en knippen vindt hij prachtig.
Ik ben 24 jaar geleden begonnen met Pergamano om iets voor mijzelf te hebben omdat mijn eerste zoon een huilbaby was en zo kon ik mij even ontspannen. Vandaar uit zijn er vele hobby's voorbij gekomen zoals haken , breien, 3D, stofjes enz. Nu ligt mijn hart bij het stempelen en dan voornamelijk de Magnolia stempels.
Ik hoop dat jullie gaan genieten van mijn creatie's en ik ga met veel plezier aan de slag voor  'De Hobbystunter"

Ik heb een kerstkaart gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo. Het design papier is van Magnolia. De Kerstster is van Spellbinders en de stempel natuurlijk van Magnolia. Ik heb gekleurd met Distress markers.
 
 
 
 
Zaterdag wordt mijn vaste dag om een kaart of ander soort project te plaatsen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
 
Fijn weekend en groetjes, Irene

 

vrijdag 13 december 2013

Pimp my Christmas tree.

We hebben weer een leuke wedstrijd bedacht bij Hobbystunter.
Omdat onze mooie kerstboom wel erg kaaltjes is vragen we leuke zelfgemaakte kerstdecoraties voor in de boom.
Deze mogen maximaal 10x10 cm zijn.
Onder de deelnemers wordt een leuk hobbypakketje verloot.

Ster

Hallo allemaal,
 
ik heb een houten ster opgepimpt. Ik heb hem beplakt met papier van Joy. Ook de ijskristallen zijn van Joy. Deze keer heb ik de magnolia stempel ingekleurd met distressinkt.Een houten ijskristal op haar hand en klaar is de ster.
 
 
Zo heb in weinig tijd een leuke kerstversiering gemaakt.
 
Dit weekend ga ik op scrapkamp, een weekend lang lekker frobelen, lachen en kletsen. Het is helaas het laatste weekend wat deze meiden organiseren. Vind het heel jammer dat ze ermee stoppen, maar het is wel ontzettend veel werk.
Ben benieuwd wat ze nu weer verzonnen hebben om ons te laten maken.
 
Bedankt voor het kijken en en fijn weekend,
groetjes Jannie
 
 

donderdag 12 december 2013

Demo en verloting....

Hallo allemaal,

A.s. zaterdag hoop ik weer een demo te geven bij de Hobbystunter... Deze middag staat in het teken van de super gave lijn Sweet van Mery... Ik wil jullie allerlei mogelijkheden laten zien met deze super gave stencils en ook is er weer een make en take. Dit keer een speciale, want de mensen die graag een bloem met de paper blossom ponsen willen maken, mogen hem deze middag maken voor op hun creatie!! We maken een blokzakje of plat zakje, gevulde met heerlijke kerstkrans koekjes met daarop een bloem en natuurlijk de gave stencils van Mery... dus lekker knutselen voor een klein bedrag.

Ook hebben we deze middag een verloting... de klanten die deze middag mee gedaan hebben met de Make en Take of een product gekocht hebben van het merk Joy!crafts dingen mee om 1 van de 2 paper blocs van Mery thema Sweet te winnen.

Ook ben ik deze middag niet alleen, Antoinette van het Joy! dt team komt deze middag gezellig meekijken, dus al met al een super gezellig middag!!!

Dus komt allemaal gezellig langs tussen 13:00 en 16:30. Koffie staat klaar.

Groetjes Anke

Hobbystunter, Irisstraat 6 te Ridderkerk.woensdag 11 december 2013

Winter Wishes

Goedemorgen allemaal,

Ik heb een echt winterkaartje gemaakt en hiervoor heb ik de stencils van Noor gebruikt. Het nieuwe ovaal van november 6002/0304 en de ijskristallen. Het plaatjes is een magnolia stempel, die ik eerst gestempeld heb op een wit papier, daarna met Pergamano techniek heeft overgetrokken , ingekleurd en opgebold. Je krijg dan een heel leuk winters plaatje op perkament papier.


Liefs Anke


maandag 9 december 2013

Vintage Dutch Doobadoo envelopje

Ik heb de mal van Dutch Doobadoo gebruikt voor een kleine envelop om iets in cadeau te doen. Het papier is van Maja Design. Weer heel mooi, er is een winter en herfstserie met weer een hoog hebgehalte.
Het plaatje is een vintageplaatje. De wolkjes, het vogeltje en de vogelkooi zijn gemaakt met Memorieboxmalletjes.
Het hoekje is een paperartfiguurtje van Dutchdoobadoo.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia