Pagina's

zaterdag 14 december 2013

Magnolia Kerstkaart

Hallo

Mijn naam is Irene en sinds kort mag ik deel uitmaken van het DT-team van de Hobbystunter. Ik zal even iets over mijzelf vertellen en daarna het kaartje wat ik gemaakt heb tonen. Ik ben al 31 jaar getrouwd met Giel en moeder van David ( 24 ) en Ruben ( 21 ). Ook heb ik een kleinzoon van drie en een half en hij is mijn lust en mijn leven. Devon is drie dagen per week bij ons en met hem begin ik ook al een beetje te knutselen. Plakken en knippen vindt hij prachtig.
Ik ben 24 jaar geleden begonnen met Pergamano om iets voor mijzelf te hebben omdat mijn eerste zoon een huilbaby was en zo kon ik mij even ontspannen. Vandaar uit zijn er vele hobby's voorbij gekomen zoals haken , breien, 3D, stofjes enz. Nu ligt mijn hart bij het stempelen en dan voornamelijk de Magnolia stempels.
Ik hoop dat jullie gaan genieten van mijn creatie's en ik ga met veel plezier aan de slag voor  'De Hobbystunter"

Ik heb een kerstkaart gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo. Het design papier is van Magnolia. De Kerstster is van Spellbinders en de stempel natuurlijk van Magnolia. Ik heb gekleurd met Distress markers.
 
 
 
 
Zaterdag wordt mijn vaste dag om een kaart of ander soort project te plaatsen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
 
Fijn weekend en groetjes, Irene

 

3 opmerkingen:

 1. schitterend kaartje.
  Heb je zelf ook een blog???????????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jazeker heb ik een blog maar heb er tijden niets mee gedaan. Heb er zaterdag weer eens iets opgezet. irenesmagnoliaforever.blogspot.com

   Verwijderen