Pagina's

vrijdag 13 juli 2012

Workshop


Hallo allemaal,

hierbij twee detailfoto's van de workshop die ik geef op dinsdag 24 juli bij de Hobbystunter.Het thema is zomer en we gaan werken met een canvas en Magnoliastempels,
dan wordt het toch nog een mooie zomer.


Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op via de webwinkel van de Hobbystunter.
Tot 24 juli!

Gisteravond een workshop gevolgd bij Miranda Art Journey. Als je niet bang bent om vieze handen te krijgen is het erg leuk om te doen. De kaarten die ik gemaakt heb kun je vinden op  mijn eigen blog. Ik zou zeggen koop eens wat flesjes spray inkt bij Jose en ga aan de slag. Je kunt vaak meer dan je denkt.

Bedankt voor het kijken, en zeg nu zelf geen beter hobbyweer dan regen en wind!

Groetjes Jannie.

maandag 9 juli 2012

De prachtige huisjes van Marianne Design

Na lang twijfelen en toen keer in mijn mandje gestopt en er weer uitgehaald heb ik toch de prachtige huisjesmal van Marianne Design gekocht en wat ben ik er blij mee. Ze zijn niet heel erg voordelig, maar je kunt er wel mooie bijzondere dingen mee maken.
Anke heeft al wat creaties laten zien, maar ik wilde jullie ook nog wat ideeën geven.

Dit huisje is gewoon een kaart. Verder aangekleed met bloembakjes voor de ramen, die ik met de scorpal heb gemaakt en waar ik mooie bloemen in heb geplakt . Verder heb ik het aangekleed met een klimop en lantaarnpaal mal van Marianne Design. Alle geëmbosde delen heb ik een kleurtje gegeven om ze nog beter uit te laten komen.


Dit huisje heb ik verwerkt op een doosje wat ik heb gemaakt met de scorpal. Hier zijn weer de geëmbosde delen gekleurd. De bloemen voor de ramen heb ik gewoon zo opgeplakt. Verder heb ik Don en Daisy die net getrouwd zijn erbij gedaan, ze passen qua maat goed bij de huisjes. Dit doosje is zo leuk om aan een pas  (of al heel lang) getrouwd stel te geven met iets leuks er in.
Bedankt allemaal weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia