Pagina's

vrijdag 29 maart 2013

Vogelhuisje

Hallo allemaal,
 
afgelopen maandag was het mijn beurt weer om de etalage te doen. De meiden hadden als thema vogels gekozen! Als ik ergens niks mee heb is het met vogels, dus meiden bedankt (LOL).
Maar ik heb m'n best gedaan om iets te maken met dit onderwerp. Ik had een patroon van een vogelhuisje gekregen en heb vogeltjes bij de Xenos gekocht. Het papier is van Bo Bunny, Prarie Chic Collection. Ik heb het huisje weer op cardstock geplakt, dan is het iets steviger.
 
 
 
De klimop is van Marianne design, net als de blaadjes onder op het huisje. De tekststempel van Eline. De bloemetjes zijn van Magnolia, daarop heb ik weer plakparels geplakt. De vogels heb ik met een lijmpistool vastgeplakt, Jose heeft een lijmpistool met een heel fijn puntje. Dat werkt makkelijker om deze kleine dingen vast te plakken.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 

donderdag 28 maart 2013

Demo artikelen van maart van Marianne Design

Hier de voorbeelden die ik nog niet had laten zien voor de demo van afgelopen zaterdag met de artikelen van maart van Marianne Design.
Ik heb er weer met veel plezier aan gewerkt en geprobeerd verschillende voorbeelden te maken.
In de winkel en op mijn blog zijn nog meer voorbeelden te zien.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog. Een fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia

woensdag 27 maart 2013

Like a Fine Wine...

You Only Get Better with Age
 
Deze tekst staat op onderstaande verjaardagskaart.
Het papier is van Maja.
De mallen van memorybox voor de bloemen, blaadjes en het randje.
De labels van mangolia en tot slot een stuk crackle lint dat ik zelf heb gekleurd met distress. Dit geeft een ontzettend leuk effect en zo kan je je lint helemaal afstemmen op je kaartje.
  
Groetjes Ellen

maandag 25 maart 2013

Nieuw workshop project voor 7 mei

De demo van afgelopen zaterdag was weer heel erg leuk en gezellig. Er zijn weer prachtige kaarten gemaakt.
Ik heb er weer van genoten. Bedankt allemaal voor alle gezelligheid.
Ik heb weer een nieuw project bedacht voor een workshop. Dit maal een mapje met daar in 4 mannenkaarten. Mannenkaarten blijven altijd lastig om te maken. Daarom ben ik gisteren aan de slag gegaan om een project te verzinnen dat iedereen na de workshop naar huis gaat met 4 kaarten in een mapje, het mapje is zonder de kaarten echter ook gelijk een cadeauverpakking met twee vakken voor bijvoorbeeld (merci)chocolade. 
Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden en op dinsdagavond 7 mei aan komen schuiven bij de workshop.
Hier onder de foto van het mapje met kaarten, ik wil echter niet teveel details verklappen, maar de kaarten zijn ook in deze stijl. We gaan aan de slag met stempels, inkt, papier en verschillende mallen (van o.a. Tim Holtz)
Aanmelden voor deze workshop kan bij José in de winkel, telefonisch of per email. In principe staat de workshop voor 's avonds gepland, maar mochten er veel mensen liever overdag komen, dan kunnen we ook kijken of we dat kunnen regelen, want ik heb die week vakantie, dus kan ook overdag. De workshop gaat door wanneer er minimaal 4 aanmeldingen zijn.
De kosten van de workshop zijn 12,50.
Bedankt weer voor jullie bezoek aan ons blog en een fijne maandag.
Groetjes Saskia

zondag 24 maart 2013

Hieperdepiep

Hallo Allemaal
Alweer zondag wat gaat de tijd toch hard en wat is het koud buiten.
Van de week heb ik bij Jose een blokje papier gekocht van Authentique,prachtig papier wat aan beide zijde te gebruiken is.Met de Noormal en de sizziz mal deze kaart gemaakt.Zag bij Corrie het model van de kaart en was er gelijk helemaal weg van.
Voor deze kaart heb ik verder De Joy mal gebruikt voor de vlinder en de takken onder de roosjes en de tekststempel. Lint en kant waar Tilda opzit,deze is ingekleurd met Copics.
Iedereen een fijne zondag en bedankt voor het bezoek aan ons blog.
Groetjes Joke