Pagina's

zaterdag 28 april 2012

canvas

een canvas lijst
pas geleden een workshop gedaan bij jose gegeven door patricia met de toga mallen echt super leuk ben er gelijk aan verslaafd
heb kinder fotos gebruikt de toga mal met cirkels scrap papier met autos erop lekker stoer voor een jongen een canvas van 40x40 met inkt groen gemaakt het scrapvel met de fotos erop geplakt en verder versierd met embellishments.
fijn weekend groetjes marie

vrijdag 27 april 2012

bloemenkaarten

Vorige week heb ik maar een klein stukje laten zien, maar vandaag krijgen jullie de hele kaart te zien. Gisterenavond heb ik de workshop bloemenkaarten gegeven en het was heel erg gezellig en leerzaam.
Iedereen ging met 2 mooie kaarten naar huis.

Blauwe kaart: ingekleurd met derwent colorsoft
Rode kaart: ingekleurd met distress inkt

Beide achtergrondjes zijn gemaakt met distressinkt en stempels.Op koniginnedag geef ik een make and take met koffiefilterbloempjes...nieuwsgierig kom dan even kijken

fijn weekeind

gr
Miranda


woensdag 25 april 2012

vlinders

Hallo Ik heb voor vandaag een vlinderkaart gemaakt,met Tim Holtz stempels.Op de sheet zit vlinders en en een achtergrond met tekst.De tekst heb ik op roomkleurige papier met versa magic spring pansy gestempeld.Daarna met clear poeder geembost. Een plastic zak kreukelen met de miled lavender inkt de de hele achtergond stempelen.Rondom scheuren.De vlinders gestempeld,geembost,en één uitgeknipt en opgeplakt met foam.Zodat is het weer voor vandaag.Groetjes Nel

dinsdag 24 april 2012

Rood, wit en blauw

Hallo allemaal,

ik had ergens op een blog deze Magnoliastempel gezien. Die vond ik zo leuk dat ik hem heel graag wilde hebben. Het was vlak voor de Kreadoe en dus alle kraampjes afgelopen voor deze Magnolia. Niemand wist welke ik bedoelde, niemand had er van gehoord. Uiteindelijk heb ik een zittende Tilda gevonden met een pakje in haar hand. Ik dacht dan heb ik me zeker vergist. Tot ik opeens een mailtje kreeg van een vriendin die vroeg: Ken jij deze Magnolia?
Ja die kende ik en was er naar op zoek geweest.Toen bleek dat het een stempel was die speciaal voor de Hobbystunter was gemaakt.Nu ik in het designteam zit bij jullie vond ik dat ik ook een kaart moest maken met deze Tilda.Ik vind hem nog steeds heel leuk.

De kaart is in rood, wit en blauw omdat de etalage ook die kleuren heeft. Het papier is van Maja design, Live in the country.

Bedankt voor het kijken en een fijne dag, groetjes Jannie

maandag 23 april 2012

Afscheid als design team lid.

Hallo allemaal, dit is mijn laatste bericht wat ik op het blog van Hobbystunter plaats.
Ik heb besloten om te stoppen als Design Team lid.
Ik heb het met veel plezier gedaan, ik laat jullie hier de workshops zien die ik heb gegeven.
Meiden, ik wil jullie bedanken voor de leuke samenwerking.
Jose en Hanny, jullie zijn niet van me af hoor, want ik blijf gewoon op de koffie komen.

Voor de klanten wil ik zeggen, bedankt voor de gezellige avonden tijdens de workshops, we komen elkaar vast nog tegen in de winkel.

Liefs Jolande.

zondag 22 april 2012

Schilderij Dylusions

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een schilderij gemaakt van de lijst van Marianne design.
Ieder vakje is een apart art journal.
Ook de lijst heb ik bewerkt met de Dylusions inkt!
En daarna nog wat stempels erop.
Ik ga niet geheel in detail treden, want dan wordt het bericht wel heel erg lang. haha

Groetjes Patricia