Pagina's

woensdag 28 augustus 2013

With love

Hallo allemaal,

ik zal gelijk met de deur in huis vallen: ik ben gestopt als DT lid van de hobbystunter.
Helaas heb ik niet genoeg tijd om dit te blijven doen. Ik vind het jammer, want het is ontzettend leuk! Maar, ik kon het voor mijn gevoel maar half doen, wat niet in mijn aard zit.

Jose, bedankt! Saskia, Jannie en Anke, heel veel plezier verder in het Designers Team!

 


Groetjes Ellen

dinsdag 27 augustus 2013

Tip van de week

Ik wil even mijn nieuwe passie met jullie delen. Deze week komen er verschillende mallen van Modge Podge en Martha Stewart binnen uit Amerika waar je zulke leuke dingen mee kunt maken. Je kunt ze vullen met lichtgewicht klei en zo je eigen embellishments maken. Ik heb al verschillende mallen en ben er al druk mee aan de slag gegaan en heb een voorraadje gemaakt en in een vakjesbak gedaan. De figuurtjes van klei kun je met je stiften, (distress) inkt of iets dergelijks kleuren, zo passen ze precies bij je kaart of creatie.
Volgende week zal ik iets laten zien waar ik de mallen op gebruikt heb.
Houd de website in de gaten, want het is zo leuk...
Groetjes Saskia

maandag 26 augustus 2013

Pop-upkaart met mal van Sizzix

Allereerst mijn excuses, ik ben vorige week helemaal vergeten iets te plaatsen. Ik heb nog vakantie, maar we zijn thuis druk aan het klussen, behangen en verbouwen. Anouk krijgt een nieuwe kamer en omdat we een schuin dak hebben wordt er een kasteelbed op maat gemaakt.

Nu even over mijn kaartje. De kaart is gemaakt met een pop-upstans van Sizzix. Heel leuk, is weer eens wat anders. De malletjes die ik heb gebruikt zijn van Joy. Ik heb gekleurd met Distressinkt. Verder een brad en stukje parelketting gebruikt. Het designpapier heb ik vorig jaar bij José gekocht.
 Hier de binnenkant.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en een fijne week verder allemaal.
Groetjes Saskia