Pagina's

vrijdag 25 april 2014

Koningsdag 2014 ook bij ons een feestje.

Op Koningsdag is de winkel aan de Irisstraat in Ridderkerk geopend van 9.00 -16.30 uur.
We hebben deze dag (alleen in de winkel) diverse leuke acties:
15 Knipvellen halen = 10 Betalen.
12 Stickervellen halen = 10 Betalen.
Spellbinders 30% korting (grand uitgezonderd).
Linnenkarton 5 pakjes halen = 4 betalen.
Afgeprijsde artikelen 3 halen = 2 betalen.
Houten stempels 30% korting (geld niet voor Different Colors).
Scrappapier 12 vellen halen = 10 betalen.
Potje of Fles pimpen 5 euro.
We hebben de hele dag koffie/thee en wat lekkers.
Stoere jongeskaart

Hallo allemaal,
 
ik heb deze keer een stoere jongenskaart gemaakt. José had leuke plaatjes in de winkel en ik had nog jeanspapier liggen, dus even dit kaartje gemaakt.
 
 
Vaak is het lastig om kaartjes voor jongens of mannen te maken maar met deze plaatjes is het snel klaar. Het heeft weinig versiereing nodig. de zak waar het plaatje inzit heb ik uit het papier geknipt en met spijkerbradjes vastgezet. de tekstlabel zit er los in.
 
bedankt voor het kijken en fijn weekend,
groetjes Jannie

Demo

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaterdag heb ik een demo gegeven met Inka Gold van Vivadecor. José heeft deze in verschillende kleuren. Je kan er heel veel mee doen. gebruiken om stempels in te kleuren, metaal kleuren, gebruiken met tempates op je kaart of lay-out. Kortom het is heel leukom mee te werken. Je mag het alleen niet met je vinger uit het potje halen. Het is gemaakt vqan bijenwas en dan kan er schimmel ontstaaan doordat je er met je vingers in het potje zit. Als je het gebruikt hebt dan even goed laten drogen en dan met een keukenpapiertje er over heen wrijven zodat het gaat glimmen.
 
 
 
 Hier heb ik een sleutel bronskleurig gemaakt en met een template een tekst kaartje gemaakt
 
 
 Hier op de achtergrond de pasta gesmeerd en de randjes gedaan.
 
 
Dit afdrukje is ingekleurd

 
de radertjes en de tekst bewerkt

 
een ster van chipboard zilver gekleurd en daarna met stazon inkt de tekst gestempeld. daar mot je wel opletten je kan dan alleen met stazon inkt er op stempelen anders droogt het heel slecht als je het met andere inkt doet. Je krijgt dan vlekken en dat is zonde van je werk.

 
 deze kaart gestempeld met verschillende kleuren disstress inkt, dan met pasta en een template de bolletjes er op gemaakt, goed laten drogen en dan met Inka gold weer over een aantal bolletjes gegaan.

 
deze kaart is geembost en daarna de Inka gold er over heen gedaan
 
Voor meer ideeen kan je ook op You Tube kijken daar staan verschillende filmpjes met voorbeelden.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.
Zaterdag is José open en kan je aanschuiven om wat te maken.
 
groetjes Jannie

dinsdag 22 april 2014

Young Love

A.s. weekend is de vriendin van mijn zoon jarig en hij vroeg me of ik een mooie kaart wilde maken en dat is deze geworden. De achtergrond heb ik bewerkt met Distress inkt op een Dutch Doobadoo stencil. De hartjes en de vlinder stempels zijn van Joy en ook heb ik de roos van Marianne gebruikt.Ik was lekker bezig en heb er maar gelijk deze kaart achteraan gemaakt in het blauw. Ook weer de vlinder/stempels van Joy en de bloemetjes zijn van Marianne en de schattige ponsjes van Nellie.


Tot volgende week
Gr. Carla

maandag 21 april 2014

Dutch Doobadoo

Ik heb vandaag op deze tweede paasdag een kaartje met een mal van Dutch Doobadoo van kraftpapier. Het design papier is van Maja. 
Ik heb het kaartje lekker versiert en opgevuld met bloemen. De groene blaadjes zijn met een mal van Noor gemaakt. De randjes bewerkt met Distressinkt.
Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog. Een fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia