Pagina's

vrijdag 25 april 2014

Demo

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaterdag heb ik een demo gegeven met Inka Gold van Vivadecor. José heeft deze in verschillende kleuren. Je kan er heel veel mee doen. gebruiken om stempels in te kleuren, metaal kleuren, gebruiken met tempates op je kaart of lay-out. Kortom het is heel leukom mee te werken. Je mag het alleen niet met je vinger uit het potje halen. Het is gemaakt vqan bijenwas en dan kan er schimmel ontstaaan doordat je er met je vingers in het potje zit. Als je het gebruikt hebt dan even goed laten drogen en dan met een keukenpapiertje er over heen wrijven zodat het gaat glimmen.
 
 
 
 Hier heb ik een sleutel bronskleurig gemaakt en met een template een tekst kaartje gemaakt
 
 
 Hier op de achtergrond de pasta gesmeerd en de randjes gedaan.
 
 
Dit afdrukje is ingekleurd

 
de radertjes en de tekst bewerkt

 
een ster van chipboard zilver gekleurd en daarna met stazon inkt de tekst gestempeld. daar mot je wel opletten je kan dan alleen met stazon inkt er op stempelen anders droogt het heel slecht als je het met andere inkt doet. Je krijgt dan vlekken en dat is zonde van je werk.

 
 deze kaart gestempeld met verschillende kleuren disstress inkt, dan met pasta en een template de bolletjes er op gemaakt, goed laten drogen en dan met Inka gold weer over een aantal bolletjes gegaan.

 
deze kaart is geembost en daarna de Inka gold er over heen gedaan
 
Voor meer ideeen kan je ook op You Tube kijken daar staan verschillende filmpjes met voorbeelden.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.
Zaterdag is José open en kan je aanschuiven om wat te maken.
 
groetjes Jannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten