Pagina's

zaterdag 30 juni 2012

workshop 5juli

Goedemorgen
A.s donderdagmorgen geef ik een workshop kaart en een doosje maken.Zin om een ochtendje te komen knutselen geef je op via de site.Fijne zonnige dag.Gr.Nel

vrijdag 29 juni 2012

Veel liefs

Hallo allemaal,

dit keer weer een kaartje met een Magnolia stempel uit de laatste serie. Hij is ingekleurd met Copic markers.  De swirl is van Magnolia. De tekststempel is van Different Colors. 

Ik ben nu druk bezig om te leren kleuren met Distressmarkers. Is ook heel leuk om te doen. Kan je nog meer effect mee krijgen dan met copic markers vooral met schaduw aan brengen.

Bedankt voor t kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

maandag 25 juni 2012

Theedoosje

Hallo allemaal,

afgelopen woensdag heb ik een workshop gegeven. We hebben toen een theedoosje opgepimpt. Het papier is van Kaisercraft en is heel vrolijk, met frisse knal kleurtjes. Het is geen papier wat ik snel zou kiezen, maar ik vind het wel een heel vrolijke theedoos geworden.


Het hekje is een stans van Magnolia, net zo als de stempel, die is van de laatste serie. De vlinders en takjes zijn van Marianne design en de bloemen van een Tim holtz stans.

Bij deze papierlijn hoort ook nog een vel met allemaal cupcakes erop, die is ook heel leuk om te verwerken op kaarten en lay outs.

Het was een gezellige workshop en iederen had zijn theedoos klaar toen ze naar huis gingen.

Bedankt voor het kijken,

groetjes Jannie