Pagina's

zaterdag 31 mei 2014

Poppies

Hallo,

Wat hebben we weer lekker weer he? Eigenlijk is het niet meer de tijd om veel te knutselen maar iedereen denkt in knutelland wel aan de komende kerst om eigen kaarten te maken. Ik ben er in ieder geval wel mee bezig maar het idee zit voorlopig nog in mijn hoofd.
Dus vandaag een gezellige bloemenkaart met een stempel van Joy. De rest van de materialen komen uit mijn voorraad.


Fijn weekend, Irene

vrijdag 30 mei 2014

Mannenkaart

Hallo allemaal,
 
dit is mijn kaart geworden voor het mannenthema. Ik heb de cijfers uitgeknipt en 3 verschillende sportplaatjes gebruikt en deze kris kras over de kaart geplakt. Ook de sportteksten komen van het papier.
Misschien heb je inspiratie gekregen om mannenkaarten te gaan maken. 
 
 
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 29 mei 2014

Nieuwe woning

Hallo allemaal,

Een vriendin van mij gaat binnenkort verhuizen dus ik moest aan de slag voor een gezellig verhuiskaartje. Voor dit kaartje heb ik de mallen van Joy gebruikt. Nr. 6002/0338, 6002/0339, 6002/0340  Het gordijntje is een oudere mal van Joy nr. 6002/0002 maar ik gebruik hem nog steeds heel vaak.
Fijne Hemelvaartsdag en tot volgende week weer.
Gr. Carlawoensdag 28 mei 2014

win een bon

WIN EEN KADOBON VAN 20 EURO!!!!!!!!!!!

Om deze kadobon te winnen:
- Like onze facebook  pagina
- Deel en like dit bericht.
- En laat reactie achter.
Bij 500 likes wordt de winnaar bekend gemaakt.
De kadobon is te besteden in onze winkel of webshop.

Ik geef je een roosje mijn roosje...

Hallo allemaal,

Hier een romantisch kaartje met roosjes, in de romantische kleuren roze...met kraft en groen.
Ik heb de postcard stempel ingekleurd met chalks, hiervoor heb ik de doos parelmoer licht en heldere kleuren gebruikt. De border is een mooie Lin en Lene stencil. Deze heb ik 2 x gestanst in 2 verschillende kleuren. Op elkaar geplakt , maar dan net met een mm verschil, zodat je heel mooi het roze randje eronderuit ziet komen.

Liefs AnkeProduct beschrijving:
Chalks helder 6200/0203 en licht parelmoer 0201
Roosjes Joy!crafts
Postcard stempel roos 6410/0044
Designpapier 6011/0205
Lin en lene stencil 1201/0053

dinsdag 27 mei 2014

Demo 31 mei: Oud en Nieuw Elizabeth Craft Design

Vorige week had ik stiekem al een tipje van de sluier opgelicht wat het thema is voor de volgende demo. Ik ben namelijk aan de slag gegaan met de oude en nieuwe materialen van Elizabeth Craft Design. De basis voor dit doosje is met de mooie kaartenmal gemaakt en daarnaast heb ik Shimmer Sheetz gebruikt. Aankomende zaterdag ben ik van 1 uur tot half 5 in de winkel om u hier alles over te vertellen, maar vooral te laten ervaren met deze materialen. Ik neem weer 8 voorbeelden mee en er is gelegenheid om een make en take te maken. U kunt bijvoorbeeld een doosje zoals deze maken. Dit komt niet zo goed over op de foto, maar dit is een klein plat cadeaudoosje.
Dit kunt u komende zaterdag maken tegen een kleine vergoeding van 3,50. Verder staan de koffie en thee voor u klaar met wat lekkers erbij. Ik hoop dat u komt om gezellig met elkaar een middagje te knutselen en oud en nieuw met Elizabeth Craft Design te beleven.
Bedankt voor uw bezoekje aan ons blog en wie weet tot zaterdag.
Groetjes Saskia

maandag 26 mei 2014

Kaartenpakket Mannen

Deze week krijgt de etalage weer een nieuw thema, namelijk mannen met het oog op vaderdag. Nu sturen veel mensen geen vaderdagkaart, vandaar dat we het thema mannen hebben genomen. We zijn weer allemaal aan de slag gegaan met design papier. Dit keer hebben we design papier van Graphic 45 genomen. Ik had deze keer weer de eer om aan de slag te gaan voor het kaartenpakket. Dit is 1 van de 2 kaarten die in het pakket zitten, volgende week zal ik de tweede laten zien.
Zin om ook dit sportieve mannenkaartje te kunnen maken, ga dan langs de winkel om dit pakketje te kopen, alle benodigde materialen zitten er in.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia