Pagina's

zaterdag 24 november 2012

Graphic 45 ontmoet Authentique

Afgelopen week heb ik hele mooie stempels van Graphic 45 (Steam Punk) gekocht. Totaal iets anders dan dat ik normaal koop, maar daar hou ik wel van. Soms iets heel anders voor de afwisseling.
Het designpapier is van Authentique. Een blokje met allemaal mooie papiertjes die aan de voor- en achterkant zijn bewerkt. Ik had dit papier al, maar afgelopen week is het binnen gekomen bij José. Het is echt een aanrader.
De randen van het afdrukje heb ik met Distress Stains brons van Tim Holtz aangezet, wat een mooi effect geeft.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog en een fijn weekend.
Groetjes Saskia

vrijdag 23 november 2012

Sneeuwpop

Hallo allemaal,
 
dit keer een feller gekleurde kerstkaart van mij. Meestal gebruik ik meer vintage kleuren ,deze keer dus niet.
De stempel is van Whipper Snapper Desings en heet de Magic of Snow. Ik heb hem al een hele tijd in huis maar nog nooit gebruikt. Het papier is ook van een tijdje geleden. Ik moet zeggen dat ik de afgelopen week mijn hobbbykamer heb opgeruimd en ja dan kom je dingen tegen waarvan je niet meer wist dat je het had. Zoals deze stempel en dit papier.
 
 
 
Het is een hele vrolijke kerstkaart geworden zo. doordat het papier al redelijk druk is, heb ik er voor gekozen om verder geen bloemetjes enzo te gebruiken.

Bedankt voor het kijken en een heel fijn weekend,

groetjes Jannie

donderdag 22 november 2012

De demo van zaterdag 17 november

Afgelopen donderdag heb ik een hele gezellige demo gehad. Er kwam een gezellige groep om mee te knutselen.
Tja, mijn voorbeeld op het blog heeft verwarring gegeven, maar deze voor een demo maken is niet te doen. Mocht er echter veel belangstelling zijn om een mooie sneeuwbol te maken, dan kunnen we altijd kijken of we dit een keer voor een workshop kunnen doen.
 Uit 1 vel cardstock heb ik deze lantaarn gemaakt.
 Dit winterse landschap was te maken voor de make en take. Er liggen nog setjes in de winkel om dit te kunnen maken.
 Deze hanger heb ik gemaakt met plaatjes van Marianne Design.
 Nog een sneeuwbol.
 Hier een winters landschap met Marianne Designproducten.
 Hier een winters landschap met Magnolia
 Nog een hanger.
 Ik heb een klein doosje gemaakt met een kaartje er in.
 De onderstaande hanger was ook als make en take te maken.
Ik vond het weer heel gezellig. De foto's geven een indruk, maar alles in het echt bekijken is nog veel leuker. Neem dus gerust een kijkje in de winkel. Mochten er vragen zijn over hoe ik dingen heb gemaakt stel de vragen gerust.
Groetjes Saskia

woensdag 21 november 2012

Diverse kerstkaarten

Hallo allemaal!

Vorige week ben ik gezellig bij een vriendin geweest, waar ik vier kerstkaarten heb gemaakt. Ik was bij slim geweest om mijn aquarelpapier te vergeten, dus kon niet mijn gebruikelijk stijl maken.
Eigenlijk vond ik dat achteraf heel leuk, omdat ik nu kaarten heb gemaakt waar ik anders misschien niet op gekomen was. Dus wie weet ook voor jullie wel inspiratie!

Papier uit voorraad, bloem van marianne design en de kerstballen zijn van papermania, bewerkt met embossing. Tot slot nog wat brads


Deze is een oud blok van My minds' eye, ook de tekst is daarvan. Tot slot nog een swirl.

Dit papier is van DCWV, de stempel is van dezelfde set als de kerstballen. Ook met embossing bewerkt en de ballen met stiften ingekleurd

Label met tekst en hier en daar een brad. Voor mijn gevoel is dit kaartje nog een beetje leeg, maar weet nog niet wat ik verder kan doen om deze te pimpen. Iemand tips?

En tot slot dit kaartje met papier van fore ever friends. Kennen jullie die plaatjes in papierblokken die al 'af' zijn? Dat is dit plaatje ook. Verder een border van memory box met perl pennen bewerkt en de tekst op het cadeautje met embossing poeder.Groetjes Ellen

maandag 19 november 2012

Een kleine surprise

Hier een klein ideetje voor een surprise of verpakking. Ik heb een zakje van de Hobbystunter gepimpt met een label  met een Pietje er op.
Het hoofdje is gemaakt met een ronde Spellbindervorm, de haren zijn gemaakt met een lintje wat ik geregen heb en opgeplakt. De oogjes zijn met kraaltjes gemaakt, maar kunnen natuurlijk ook met leuke wiebeloogjes worden gemaakt.
Je kunt hier natuurlijk oneindig veel variaties op maken.

 Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog en nog een fijne dag verder.
Groetjes Saskia