Pagina's

vrijdag 25 mei 2012

make a wish

hallo allemaal,

ik vind de nieuwe Magnolia stempels weer helemaal geweldig. Ik vond deze stempel ook zo leuk. Ik heb papier gebruikt van Maja design, Vintage Summer Basics. Heel mooi papier in mooie kleuren. Het fijne van dit blok is dat het dubbelzijdig papier is. 

De stempel is ingekleurd met Copic markers. De bloemetjes zijn een stansje van Magnolia. De swirl is van Marianne design. Aan het haakje van de hengel heb ik een labeltje gehangen met daarop de tekst: " Make a wish".

Bedankt voor het kijken en geniet van het mooie weer,

groetjes Jannie

maandag 21 mei 2012

workshop dag

maandag 14-5 ben ik met jose naar een workshop dag geweest bij een groothandel.
was erg leuk we moesten een foto meenemen op a4 formaat. s´morgens zijn we aan de slag gegaan met die foto we kregen een canvas van 40x50 en scrapvellen allemaal het zelfde papier. eerst moesten we het canvas verven met acryl verf met 3 kleuren. daarna het papier allemaal op groote snijden. daarna kon het op de canvas. verder bloemen,sleutels.bladeren en een rand uitstansen.
de grote bloemen is geverfd lint met een draad erin die je aantrekt en dan krijg je een bloem.
s´middags zijn we aan de slag gegaan met sculpey klei het is vergelijkbaar met fimo het moet ook afgebakken worden. je heb er veel verschillende kleuren in en ook met een glitter bovenaan zit een haakje dan kan je het ook ophangen. deze klei is er ook nog in pluffy dat is heel licht en super zacht en als het gebakken is kan het in water drijven erg leuk voor kinderen. ik had een roze kleur gepakt en wist niet wat ik ervan moest maken maar toen is dit varkentje ontstaan. het was een erg leuke maar vermoeiende dag.
groetjes en een fijne maandag marie