Pagina's

vrijdag 19 april 2013

Fairy sweet

Hallo allemaal,
 
ik heb dit keer een kaartje gemaakt met Penny Black stempels. Ik vind deze elfjes zo leuk, moest ik dan ook gelijk hebben. Ik heb de afdrukjes ingekleurd met Faber Castell potloden. Het kleuren ging zo makkelijk. Ik ben ooit begonnen met inkleuren van stempels met Derwent potloden maar dat vond ik zo zwaar dat ik snel over gestapt ben op Copic Markers. Nu kleur ik ook met Distress inkt en markers. Mijn vriendin tekend Mandala's en doet dit met Faber Castell, dus ik dacht laat ik het eens proberen. En dit is het resultaat geworden. 
 
 
 

 
Het papier is van Graphic 45, secret Garden. Ik vind papier van Graphic 45 altijd heel mooi. Mooie kleuren en leuke thema's.
De stipjes op de kaart zijn gemaakt met Liquid Pearls, Silver Pearl, van Ranger. Het geeft je kaart net iets extra's.
Morgen geef ik een demo waarin ik deze pearls ook gebruik. Je kan er namelijk ook mee kleuren. Jose heeft verschillende kleuren in de winkel.

Bedankt voor het kijen en misschien tot morgen,

groetjes Jannie

donderdag 18 april 2013

Demo 20 april

Hallo allemaal,
 
zaterdag 20 april geef ik een demo met Liquid Pearls, Enamel  en embossingpoeder.  Op deze tag heb ik Enamel gebruikt. Dit is zo leuk om mee te werken en maakt je kaartje echt af. Ik vind het lastig om te omschrijven wat het precies  is. Het liujken plastic korreltjes en daardoor heen zit embossingpoeder en glitter. Door het te verwarmen smelten de korreltjes en krijg je een heel leuk effect.


 
Ook laat ik je zien hoe  de embossingdabber en het embossingpowder werkt. Ook heb ik Goosebumps gebruikt.
Heb ik je nieuwsgierig  gemaakt ? Kom dan even langs in de winkel. De koffie en thee staan klaar en je kan een hele leuke make&take maken.

Groetjes Jannie

woensdag 17 april 2013

Bedankt voor je hulp

Hallo allemaal,

voor inspiratie kijk ik vaak op internet en zo kwam ik wat CAS (clean and simple) kaarten tegen.
Deze kaart is het gevolg geworden.
Ik he hiervoor een nieuwe stempel set van Noor! design gebruikt en spellbinders. De bloem is gemaakt met een magnolia mal en vilt.

Groetjes Ellen

maandag 15 april 2013

Voor jou van mij

Vandaag een kaartje van mij, wat later dan normaal. Ik dacht dat ik nog wat ingepland had staan, maar dit was niet zo. Ik wilde een kaartje met een afdrukje van de mooie serie van Penny Black, Sweet Fairy laten zien, maar deze heeft Jannie al ingepland staan voor deze week, dus dan maar weer eens een Magnoliaatje, dat is al weer een tijdje geleden.
Ik blijf het kleuren van Magnolia's toch wel heel leuk vinden, ondanks dat ik momenteel ook heel veel uitstapjes maak naar andere projecten.

Bij het laatste Magnoliamagazine zaten mini's. Ik had al 1 mini en met de 2 die bij het tijdschrift zaten vond ik het leuk om deze in de framemal van Tim Holtz te doen. Dit geeft zo'n leuk effect aan de zijkant.
Het design papier is van Maja, Vintage Spring. Hebben jullie dat al gezien? Het is zo mooi. Echt geweldig. Heb al een groot deel van mijn blokje gebruikt.
Verder nog wat roosjes en andere bloemen erbij en een mal van Joy crafts gebruikt.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.

zondag 14 april 2013

Een Geboorte kaartje

Hallo Allemaal
Vorige week was ik bij de workshop van mijn dochter Ellen bij de hobbystunter en heb daar het Memo blok gemaakt volgende week laat ik deze aan jullie zien wat ik ben er nu nog mee bezig om het verder af te maken maar daar zag ik gelijk dit schitterende papier van Forever Friends
zo mooi en aan beide zijde te gebruiken.
Bij deze kaart had ik eigenlijk forever Friends stempel bij moeten doen maar het olifantje van de Humhrey's Corner Collection vind ik zo leuk dat ik het niet kon laten en op deze kaart gemaakt.
Nog wat lint en een bedeltje erbij en wat bloementjes van crealies .
Met de Perlenpen de bloemenhartjes gemaakt.
Nog een hele fijne zondag verder en groetjes Joke