Pagina's

zaterdag 27 oktober 2012

Nog twee stempelkaartjes

Maandag liet ik al wat kaartjes zien met dit stempelsetje, maar ik had er nog twee gemaakt, dus wilde deze ook nog even laten zien. Vind het altijd leuk om met dezelfde materialen weer hele andere kaarten te maken. Ik heb weer met bruine Archivalinkt en Distressinkt gestempeld. Verder gescheurd en geknipt en met een sponsje aan de slag gegaan. Verder kunnen de mooie tekststempels niet ontbreken. Alle materialen zijn te koop bij de Hobbystunter.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

vrijdag 26 oktober 2012

Deurhanger

Hallo allemaal,
 
Ik heb een houten deurhanger opgepimt. Hoe ikeraan kom weet ik niet meer. Ik heb een doos vol met allerlei dingen die nog gedaan moeten worden. Dus nu wa de deurhanger aan de beurt. Ik heb verschillende hobby's, waaronder borduren. Dus toen ik deze Tilda zag dacht ik: die is van mij. Een bordurende Tilda!
 
 
 

 
Op het lapje wat ze aan het borduren is heb ik kraaltjes genaaid en de draad in de naald is borduurzijde.De bloemetjes zijn ook van Magnolia, net als de glitterstenen aan de zijkant van de deurhanger.Het kantje onder de stempel is een taartrandje.
De bovenkant van de deurhanger heb ik bestempeld met Distress Stain, picket fence. Ik had al vaker gestempeld met witte inkt maar vond dit nooit het goede resultaat hebben. Op de workshopdag heb ik bij Patricia de tags gemaakt en hiermee gewerkt. En het was echt wit dus kopen zo'n fles. Jose heeft het in de winkel.

Bedankt voor het kijken,
groetjes Jannie

donderdag 25 oktober 2012

Kleuren met markers

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaterdag had ik mijn allereerste demo, inkleuren met Distress- en Aquamarkers. Ik had verschillende voorbeelden gemaakt, die je hier onder kan zien. Maar ze staan ook bij Jose in de winkel. Het was heel gezellig en we hebben een kersttag gemaakt met de eland stempel van Magnolia.
 
 
 
 Dit is een kaart juit een cardsonly van een tijd geleden, hij lijkt heel lastig maar is een- voudig te maken. Ik heb op deze kaart geen bloemetjes en lintjes gebruikt. Het is een mannenkaart en hij had dat ook niet nodig om leuk te zijn. De stansen zijn vanMemorybox.

 
Het koffertje is van Tim Holtz en heb ik als echt koffertje uitgewerkt. De tekststempel is van Magnolia en de bloemen van Marianne design.

 
 Dit is een doosje  (ik weet niet meer van wie) en de grote kerstboom is ook van Marianne design.

 Dit is de tag die we hebben gemaakt. Ik moet zeggen de resultaten waren heel leuk geworden. Het inkleuren ging ierdeen goed af.

 
Ik had thuis nog een vuurtoren over van de canvas die we gemaakt hebben deze zomer en daar heb ik ook een Magnoliastempel op verwerkt. Het hekje is ook van Magnolia net als de bloemetjes.

Ik ben nog niet zolang bezig met het inkleuren met Distressstiften en Aquamarkers maar het lukt vrij goed. Hoe meer je het doet, hoe beter het gaat lukken. Het leuke van deze combinatie is dat de Aquamarkers fellere kleuren hebben dan de Distress stiften. Ik heb wel kleurenkaarten gemaakt op aquarelpapier, zodat je goed kan zien hoe de kleur wordt en hem goed bij het papier kan houden om te zien of de kleur goed is.

Leuk dat jullie geweest zijn en tot de volgende demo.
Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

woensdag 24 oktober 2012

Wishing you all...

Hallo allemaal!.

Vandaag wil ik jullie graag dit vrolijke kaartje laten zien:

Ik heb hiervoor weer een magnoliastempel gebruikt welke is ingekleurd met distress inkt. Het papier is van BoBunny. De rand en het label zijn ook van magnolia. De tekst stempel is van Tim Holz. De stempel heb ik geleend, lintjes uit eigen voorraad en de rest komt bij de hobbystunter vandaan.


Tot volgende week!

Groetjes Ellen

zondag 21 oktober 2012

Kerststempels

Twee weken geleden heb ik een leuk stempelsetje bij José gekocht van Cart Us (bestelnummer 19453 voor 4,50). Ik ben vandaag aan de slag gegaan met dit stempelsetje en heb er 4 kaarten mee gemaakt, waaronder deze twee.

Ik heb voor de eerste bruine Archivakinkt gebruikt en Distress inkt Brushed Corderoy.
 Voor dit tweede kaartje heb ik ook weer de bruine Archivalinkt gebruikt, maar ook Distress inkt Weathered wood en Chipped Sapphire
Ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.

Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog en een fijne dag verder.
Groetjes Saskia