Pagina's

zaterdag 15 februari 2014

Even iets anders!!!

Hallo allemaal,

Vandaag een shabby kaartje met papier van Graphic 45. Verder heb ik mijn fantasie laten spreken en er verschillende soorten labels opgeplakt.
De bloemen heb ik met embossing poeder bewerkt. Dit is eenvoudig met versamark inkt aan te brengen en geeft de bloemen een shabby uiterlijk.
Ook nog wat klei elementen erop geplakt en de sentiment is van Joy ( Friendship.)
 
 
 


 
  
 


 
Ik wens jullie een fijn weekend en tot volgende week, Irene
-------

vrijdag 14 februari 2014

Zwart wit

Hallo allemaal,
 
vandaag is het Valentijnsdag en daarom nog één kaartje met mijn favoriete stempel.

 
Deze keer heb ik de stempel met versamark afgedrukt en met Seafoam White embossingpoeder bewerkt. Ziet er heel anders uit zo. Je kan natuurlijk oook op wit papier stempelen en met een gekkleurde emboosingpoeder aan de slag gaan.
Ik heb een zwarte kaart gebruikt en daarop wit kraftpapier. Dat heb ik weer bestempeld met een tekststempel van Joy, Sending Messages. Ik heb gestempeld met Hero arts Shadow Ink, kleur soft Granite.
Daarna papertape op de kaart geplakt en een tekstje van Different Colors.
De versiering heb ik simpel gehouden in zwart-wit.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend, 
groetjes Jannie 

donderdag 13 februari 2014

Demo...

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag was het weer heel gezellig bij de hobbystunter, het was een gezellige en drukke demo, met een gezellig aantal dames, die heerlijk hebben ingekleurd met chalks...
Voor degene die niet konden komen, hier nog wat voorbeelden... en natuurlijk zijn er ook nog voorbeelden in de winkel te zien....

Groetjes en tot de volgende keer, Ankewoensdag 12 februari 2014

Vlaggetjes...

Hoi allemaal,

Deze maand is er een super leuk stencil van vlaggetjes uitgekomen 6002/3005. Je kunt hier een super leuke slinger van maken of op een leuke verjaardagskaart verwerken. Ik zelf heb deze slinger met vilt gemaakt. De stanzen gingen er gemakkelijk doorheen. Elk vlaggetje met een leuk steekje in elkaar genaaid. Floral Flourishes bloemen uitgestanst en je heb snel de mooiste slinger...

Liefs Ankedinsdag 11 februari 2014

Mandala kaarten

Hallo allemaal,

Vorige week heb ik jullie een dolfijn-yin-yang mandala laten zien.
We kunnen ook een kleinere mandala maken voor een kaart.
Als eerste heb ik nog vanwege de Valentijn deze mandalakaart met hartjes gemaakt.


Ik heb een oudere hoekpons van EK Succes gebruikt. Hierdoor kan je geen dubbele kaart maken. Om de kaart toch leuk neer te zetten heb ik de standaardmal van Joy gebruikt.
Voor deze mandala heb ik de Faber Castell potloden gebruikt en een beetje bewerkt met geurloze terpentine.


Voor deze mandala heb ik een andere EK Succes hoekpons gebruikt en ook weer de standardmal van Joy.  Deze keer heb ik de Derwent potloden gebruikt die persoonlijk mijn voorkeur hebben.
Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te bekijken.

Tot volgende week
Gr. Carla

maandag 10 februari 2014

Vlinderkaart

Van Sinterklaas heb ik deze mallen gehad en ik heb er heerlijk mee gespeeld. Wat inkt, een embossingfolder en een template. Zo leuk om mee te spelen.
 Ook de binnenkant mag er zijn.

Hebben jullie al de aankondiging voor de workshopdag op 8 maart gezien? Er zijn weer hele leuke workshops te volgen tegen betaling.
Ik ga de volgende workshops beide 2x geven:

Een harmonicakaart:

 Een een HARTelijk gefeliciteerd kaart, ik leer de trucjes om dit model kaart te maken.

Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

zondag 9 februari 2014

Mijn favoriete Magnolia

Hallo,

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn de Magnolia stempels mijn favorieten. Een springt er voor mij uit en dat is deze stempel. Ik vind haar zo leuk om in te kleuren. Het kan zijn met copics maar distress markers hebben mijn voorkeur.
Ik heb er een easelkaart van gemaakt.
De vorm van de kaart is bepaald door het designpapier. Tegenwoordig kan je dit kant en klaar kopen in deze vorm.Lekker veel kleurige bloemetjes en vlinders erop en al snel heb je een mooie kaart.

Bedankt voor je bezoek! Groetjes, Irene