Pagina's

vrijdag 10 mei 2013

Lief

Hallo allemaal,
 
een aantal weken geleden hebben we op zondag een dagje in de winkel gefrobelt. Het was heel gezellig. Ik had dit kaartje gemaakt en deze is toen door de anderen nagemaakt. Het is een stempel van Whimsey stamps en heet Sympathy Bugs.
 
 

 
Ik heb ze ingekleurd met Copoic markers. Het papier is van Maja design, Vintage Spring. de vlindertjes had ik nog thuis liggen.

Na afloop van de dagf hebben we lekker Chinees laten bezorgen, het was een hele leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

maandag 6 mei 2013

Nieuwe etalage deze week.

Goedemorgen.
Morgen wordt de etalage weer verandert met een nieuw thema. Ik heb op koninginnedag een mdf-kastje bij José gekocht en deze heb ik helemaal gedecoreerd.
Het design papier ia van Rosa Dotje, dit had José 2 maanden geleden in de winkel.

Op koninginnedag heb ik ook verschillende Magnoliastempels gekocht met korting, waaronder deze Tilda die druk aan het werk is om mooie kleding te maken.
 Ik heb ook houten klosjes, knijpertjes en knoopjes gekocht om te versieren.
 Het kant komt ook uit de winkel.
 Ik heb een jurk van papier gemaakt.

In de winkel zal het in de etalage komen te staan. Bij voldoende interesse zouden we dit ook in een workshop kunnen doen.

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog.

Groetjes Saskia

zondag 5 mei 2013

Een verjaardagskaart.

Hallo Allemaal
Vandaag weer een kaartje van mij,deze keer een verjaardagskaart en deze heb ik al een hele poos geleden al aan de jarige gegeven.
Verschillende Joy mallen heb ik weer voor deze kaart gebruikt en er wat roosjes bij gedaan. Tilda met mijn Copics ingekleurd.
Iedereen bedankt voor het bezoeken van ons blog een en hele fijne zondag en tot volgende week.
Groetjes Joke