Pagina's

zaterdag 21 januari 2012

denken jullie nog aan de Valentijns WEDSTRIJD!!!! t/m 11 februari

Goede morgen allemaal,


Denken jullie nog aan de VALENTIJNS wedstrijd?????

Je kan je werkstuk nog t/m 11 februari inleveren.

Er zijn leuke cadeaubonnen te winnen!


Doe je best!!!!!!

Groetjes Patricia

vrijdag 20 januari 2012

stempel kaarten
Hallo,

Hier ben ik nog een keer,nog meer stempelkaarten.De bovenste kaart zijn de stempels van papermania,de onderste zijn van Heroarts,de bloemen heb ik op zwart papier gestempeld en met derwent potloden in gekleurd,de achtergrond heb ik ook de bloem gebruikt alleen met witte embossingspoeder bewerkt,daarna gesponst met distress inkt.Allemaal fijn weekend.Gr.Nel

donderdag 19 januari 2012

Demo middag


Hallo
Afgelopen zaterdagmiddag een demo stempelen geven ,dit zijn 2 van de kaarten die ik gemaak heb met de nieuwe Tim holtz stempels.Twee hele verschillende kaarten met dezelfde stempels.
De ene is met distress gesponst en in de zelfde kleur de love stempel gezet.De harten stans is van Papermania heb ik de tekst Valentine op gedaan.De andere kaart is gewoon met rode gestempeld.Gr.Nel

maandag 16 januari 2012

It's a girl.

Ik heb een geboortekaartje gemaakt, met het prachtige papier van FAB SCRAPS (VINTAGE BABY). De afbeelding is vrij groot, maar goed te gebruiken op een kaart, ik heb het uitgstanst met een nestabilitie. Ik heb 1 vel gebruikt, het is dubbelzijdig. Verder heb ik nog swirls, bloemblaadjes en strassteentejs gebruikt. Het bloemen lint is van MARIANNE DESIGN.
Het afdrukje staat afgebeeld op het scrappapier. Fijne dag, groetjes Jolande

zondag 15 januari 2012

Hartelijk Gefeliciteerd

Hoe vaak komt het niet voor dat we een verjaardagskaart nodig hebben??


Deze heb ik gemaakt met het prachtige papier van Basic Grey.
De vlinder is een craftable van Marianne Design. Een hele mooie vind ik zelf. Ik heb m bewerkt met Distress-inkt Frayed Burlap toen het papier nog in de mal zat vlak na het embossen. Dan krijg je de stippen en het lijf heel mooi in de kleur die je zelf wilt. Ook de randen heb ik nog licht aangezet.
Voor de klimop, het vogeltje en het vogelkooitje heb ik weer malletjes gebruikt uit hetzelfde pakketje van Marianne Design als de vorige keer (7 januari) dat ik hier op het blog een kaart heb geplaatst.
Dit keer heb ik de blaadjes groen gemaakt met Distress-inkt en de nerven en randen nog extra dik aangezet om contrast te krijgen.
De "pareltjes" heb ik gemaakt met een perle-pen.


Het groene vlak onder de vlinder heb ik ook met inkt bewerkt en maar aan drie kanten vastgezet zodat er een label aan de bovenkant ingeschoven kan worden.
De kaart is te zien in de winkel (evenals die van de post van 7 januari) en staat op het schap van de mallen.

Groetjes Henriƫtte