Pagina's

vrijdag 10 augustus 2012

Houten tag

Hallo allemaal,

ik had weinig tijd deze week, dus het is een klein projectje geworden. Het is een houten tag, beplakt met Maja design papier, Live by the sea. Ik heb dit papier al meerdere keren gebruikt, maar het blijft mooi papier om mee te werken. En voor een tag heb je maar kleine stukjes papier nodig, dus kan je dus mooi de restjes  papier op maken.De tag is voor mijn jarige nichtje . Haar grote hobby is duiken. Dus was de Magnoliastempel snel gevonden. Hij is uit de Winner takes  it all serie van vorig jaar. De filmstrookjes zijn van Die-namics. De bloemen van Magnolia en de swirls van Joy design. Het envelopje met de tag is van Melissa Francis.


Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.
Groetjes Jannie

maandag 6 augustus 2012

Tim Holtz Canvas

Het nieuwe thema van de etalage is Tim Holtz. Afgelopen donderdag heb ik de etalage ingericht. Voor de etalage heb ik een canvas gemaakt met van alles van Tim Holtz. 

Hier is de basis te zien, het canvas wat ik heb bewerkt.
Dit heb ik gedaan met distressinkt, Gesso en crackle paint. 
Daarna ben ik aan de slag gegaan met de snij en embosmallen die ik in huis heb.
Ik heb gebruik gemaakt van de
Alterations:
Hardware Findings (slot, sleutel en de 5 figuren die over de rand zijn gevouwen)
Clock (clock met wijzer)
Tag en bookplates (tag)
Old Jalopy (auto)
Movers en Shapers:
Vintage alarm clock en Camera set 
Embossingfolders:
 Artful Muse Set(Set van 3)
Letters:
Upon a time
Deze heb ik allemaal uit beige,wit en zwart karton uitgesneden met de Vagabond en vervolgens op het canvas opgeplakt. De Vagabond is trouwens echt een aanrader. Wat ben ik al verwend (of verziekt, het is hoe je het bekijkt) met dat apparaat, één druk op de knop en alles wordt uitgesneden en uitgestanst. Hij is duur in aanschaf, maar biedt wel heel veel gemak en werkt supersnel en goed. Ik ben nog steeds blij met mijn verjaardagscadeau, ook al was het al een half jaar geleden.
Vrijwel alles is te koop in de winkel of te bestellen bij José.
Verder wil ik nog even een kerstkaartje laten zien die ik met de Magnoliastempel Walter the Moose die ik afgelopen week bij José heb gekocht laten zien. Ik heb hem gestempeld op craftkarton en daarna met distressinkt ingekleurd. Vind de eland echt super, denk dat er nog vele kaartjes gaan volgen. Was ook leuk om eens op craftkarton met Distressinkt te werken, zeker bij deze eland werkte het goed.
Bedankt allemaal voor jullie bezoekje en een fijne dag nog verder.
Groetjes Saskia