Pagina's

vrijdag 24 mei 2013

Party

 
Hallo allemaal,
 
tijdens de workshopdag kreeg je na het volgen van een workshop, een goodiebag. In deze goodiebag zat een grote kaart met envelop. Hij was wel erg groot maar ook wel heel leuk. even er over nagedacht en er toen deze verjaardagskaart van gemaakt.
 
 

Ik heb een aantal Magnoliastempels gemaskerd en gestempeld.
Maskeren doe je als volgt: je stempelt als eerste de Magnolia die je voorop wilt hebben. Daarna stempel je hem op maskertape en plak je op de gestempelde Magnolia. Zo doe je dit met alle stempels. Je moet goed nadenken wat je waar wilt hebben en ook opletten dat de hoofdjes niet achter iets anders verdwijnt.
Dit deed ik namelijk, een hoofd verdween achter een ballon en kon ik weer opnieuw beginnen. Het is een hele klus maar het geeft wel een heel leuk effect.
De Magnoliaatjes zijn ingekleurd met Copic markers. Het papier is van Maja design, Vintage Spring, dit blijft heel mooi papier.De bloementak heb ik uitgeknipt van een 30x30 vel.

Bedankt voor het kijken en een fiijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 23 mei 2013

Voorbeelden van de demo met stempels van Different Colors.

 Afgelopen zaterdag was een demo met stempels van Different Colors in de winkel. Hieronder een aantal voorbeelden die ik heb gemaakt.
Helaas heb ik een aantal kaarten niet op de foto gezet, maar deze zijn natuurlijk wel in de winkel te bewonderen.

Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog.
Groetjes Saskia

woensdag 22 mei 2013

A birthday greeting

Goedemorgen allemaal!

Dit ontzettende schattige stempeltje is van Simply gorjuss en ik ben helemaal weg van deze serie! Dit stempeltje is oorspronkelijk met een houten diertje aan het lijntje, maar zoals jullie zien kan hiervoor ook een bloemetje worden gebruikt! Het vrolijke papier is van BoBunny, welke ik met de naaimachine heb bewerkt. Verder een vlinder, bloemtje en strikje erbij en hier is het resultaat!Uiteraard heb ik ze weer ingekleurd met distressinkt en ook de vlinder hiermee ingekleurd en deze besprayd met perfect Pearls mists.

Tot slot wil ik jullie nogmaals herinneren aan de workshop van 28 mei, waarbij jullie onderstaand fotolijstje kunnen maken.
Een fijne woensdag!

Groetjes Ellen

maandag 20 mei 2013

Boekje met stempels van Different Colors.

 Zaterdag heb ik weer een demo bij de Hobbystunter gegeven met de stempels van Different Colors. Er waren weer veel gezellige dames die mee hebben gedaan met de make en take. Dat was dit keer een boekje. Het blijft zo leuk om met elkaar te knutselen en van elkaar te leren.

Een van mijn voorbeelden te inspiratie om met de stempels aan de slag te gaan is dit boekje van een soort effen onderzetters die ik heb bewerkt met de stempels van Different Colors. Het zijn hele mooie stempels. Met wat inkt, touwtjes of lintjes zijn mooie resultaten te bereiken.
Bedankt voor jullie bezoekje aan ons blog.
Fijne tweede pinksterdag.

zondag 19 mei 2013

With Love

Hallo Allemaal
Op deze pinksterochtend wil ik jullie deze kaart laten zien van met de stempel van Penny Black zelf heb ik deze stempels niet maar mocht ze van Saskia lenen en zelf vind ik ze zo lief
 Het papier heb ik ook bij de Hobbystunter gekocht Jose heeft ze ook nog in blauw kleuren alleen ben ik de naam van het blok papier vergeten.
De stempel met mijn copics ingekleurd en de bloemen zelf gemaakt.
Iedereen bedankt voor het komen kijken op ons blog en nog een fijn Pinksterweekend.
Groetjes Joke