Pagina's

zaterdag 17 mei 2014

Demo

Hallo allemaal,

Vandaag was de demo  bij Jose in de winkel. Helaas kwam er maar een persoon voor de Make En Take. Waarschijnlijk omdat het vandaag een uitzonderlijk mooie dag was. Toch was het wel gezellig. Dinsdag zal ik de voorbeelden plaatsen die ik gemaakt heb.
Voor vandaag is er geen kant en klare kaart maar ik ben wel bezig met twee cuties.Volgende week hoop ik de kaarten klaar te hebben, maar hier alvast een foto van de stempels. Zijn ze niet schattig!!!
 
Tot volgende week, Irene

vrijdag 16 mei 2014

Verjaardagskaartje

Hallo allemaal,
 
Voor een vriendin, die 65 jaar werd. heb ik dit kaartje gemaakt.
Ik zie dat de kleuren niet zo goed over komen op de foto. Het is ook heel lief papier met pastelkleurtjes, in roze en lila.  Het is van Maja design.
Het plaatje is van Studio Light, Shabby chic.
 
 
 
Bedankt voor het kijken en een fiijn weekend,
groetjes Jannie
 
 

donderdag 15 mei 2014

Demo met Marianne Design

Hallo allemaal,

Zaterdag, 17 mei, zal ik voor de eerste keer een demo geven. Deze demo zal in het teken staan van de marianne spullen van maart en april. Ik heb hier voorbeelden van gemaakt die in de winkel zullen staan om te bekijken. Je mag zelf met de spulletjes aan de gang tegen een kleine vergoeding. Koffie en thee staan altijd klaar bij Jose.
De demo start om 13.00 en eindigt rond 16.00.
 Je mag natuurlijk ook gezellig komen kijken!!!

Hier een voorproefje van wat we gaan maken!
Ik hoop op een gezellige middag, tot zaterdag, Groetjes Irene

Dolfijnen

Ik ben dol op dolfijnen en heb in mijn huis dan ook een hele verzameling.
Deze week heb ik met de Lil en Lene mallen en een dolfijnenstempel dit kaartje gemaakt.
De golven zijn gemaakt met een mal van Memory box.Tot volgende week
Gr. Carla

woensdag 14 mei 2014

Workshop postbakje...

Hoi allemaal,

Dinsdagavond 27 mei geef ik een workshop. We gaan dit leuke postbakje maken. Er zijn nog enkele plekjes vrij, dus heb je zin en tijd, doe gezellig mee.
Voor meer info, klik je op de foto.

Liefs Anke


maandag 12 mei 2014

Geboortekaartjes

Er zijn veel zwangeren in mijn omgeving, dus ik probeer iedere keer wat geboortekaartjes te maken voor de voorraadbak, al zal ik waarschijnlijk als de baby's geboren zijn nog wel persoonlijke kaartjes maken, maar ach...
Vandaag een jongens en meisjesversie met de mooie plaatjes van Wee stamps. Heel handig, je hoeft ze alleen maar uit het vel te halen en kunt ze zo gebruiken.
De basis van de kaarten heb ik met een Dutch Doobadoomal gemaakt. Eerst dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, omdat ik twijfelde of dit netjes zou worden, maar dit gaat best goed. Gewoon met wat inkt en een Ranger Blending Tool de randjes beinkten en het valt eigenlijk helemaal niet op. Voor weinig geld heb je een mal en je hebt heel veel maten bij de hand.
 Natuurlijk ook veel bloemen gebruikt en op de jongenskaart ook de mooie framemal van Joy, zo leuk!
Bedankt weer voor jullie bezoekje,
Groetjes Saskia