Pagina's

zaterdag 5 oktober 2013

Die-Cut glaze

Hoi allemaal,
 
Ik vind de Die-cut glaze 6013/0521 zo mooi, de velletjes , waar je met je sponsje met inkt overheen gaat en waar dan een heel mooi patroon naar boven komt. Je hebt dan nog maar heel weinig nodig om je kaart mooi te maken. Met de schitterende vlinderrand van Noor, is je kaartje snel helemaal af. Het lint is ook van Joy!crafts, ze hebben dit in verschillende soorten en is heel mooi om te verwerken.
 
Groetjes Anke
 vrijdag 4 oktober 2013

Workshopdag

Hallo allemaal,
 
zoals jullie al wel weten is er op 19 oktober weer een workshopdag bij de Hobbystunter. We hebben allemaal leuke workshops bedacht voor jullie.
Dit is mijn kaart die we dan gaan maken.
Het is een vrolijke verjaardagskaart geworden.
 
 
 
Ook Anke en Saskia hebben mooie dingen gemaakt. Geef je op en je bent verzekerd van een plaatsje.
Wij hopen jullie te zien op de 19e oktober.
 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie
 

donderdag 3 oktober 2013

Demo Bottlecaps

José vroeg of ik het leuk vond om een demo te geven met Bottlecaps. Ik heb natuurlijk ja gezegd. Ik had nog geen idee wat ik er mee ging doen, maar na wat rondneuzen en brainstormen vloeide alles uit mijn handen. Ik heb er zoveel lol aan gehad. Op 1 dag had ik al 8 voorbeelden gemaakt. Het is zo leuk om mee aan de slag te gaan. Ik hoop dat jullie ook gezellig naar de demo komen om te ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. Je kunt het voor zoveel dingen gebruiken. Je kunt aan je eigen embellishment, sleutelhangers en sieraden er mee maken.
Komende zaterdag, 5 oktober ben ik weer van 13:00-16:30 in de winkel om te laten zien wat je allemaal kunt doen met bottlecaps. Er is ook weer een make en take te maken tegen een kleine vergoeding.
Ik hoop tot zaterdag.
Groetjes Saskia

maandag 30 september 2013

Zelf cadeautjes of traktaties maken

Voor de verjaardag van Thijn ben ik aan de slag gegaan met zelf traktaties maken voor de juffen. 
Ik heb op kraftpapier gestempeld met de mooie stempels van Different Colors. Van het kraftpapier heb ik met de scorpal een doosje gemaakt waar ik wat zakjes cup-a-soup en wat chocolaatjes.
 Voor het team heb ik hoes voor een mercidoosje gemaakt. Ook hier weer de stempels van Different Colors. Ik heb ook hier Frantage gebruikt en gestempeld met de inkten van Hero Arts.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia