Pagina's

zaterdag 26 oktober 2013

Ijskristallen...

Hoi allemaal,

Graag wil ik jullie een eenvoudig kaartje laten zien , gemaakt met de leuke diecut Topper Pad.
Ik heb de diecut  gerild op 4,5 en 7 cm en vanaf de rechterzijde ook. Je krijg nu een leuke eenvoudige basiskaart met al een heel mooi design. Ik heb de ijskristallen van Noor uitgestanst , uit lichtblauw papier en ook uit goud kleurig spiegelkarton. Het kooitje is een nieuwe Flourishes, waar ook de kleine mini vogeltjes opzitten. Gewoon een eenvoudig kaartje, met een leuk uitstraling.

Liefs Anke

vrijdag 25 oktober 2013

Verjaardagskaart

Hallo allemaal,
 
afgelopen zondag was een vriendin jarig en daar heb ik deze kaart voor gemaakt.
Ik had bij Jose van de Spellbinders, Grand Nestabilities gekocht. Daar kon ik nu gelijk mee aan de slag.
 
 

 
Ik heb de cirkels gestansd van cardstock en de bovenste cirkel van Maja design, Vintage Autum Basics. Dit is zulk mooi papier om mee te werken.
Het plaatje is van Wee Stamps, deze zijn ook zo leuk. Ik kleur meestal stempels in, maar als je snel een kaartje wilt maken is dit ook een hele leuke oplossing. Ze zijn heel leuk, Jose heeft er verschillende in de winkel, ook voor de kerst.

Afgelpen zaterdag was de workshopdag in de winkel. Het was erg gezellig, er zijn leuke dingen gemaakt door iedereen. Op naar de volgende dag.

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend,
groetjes Jannie

donderdag 24 oktober 2013

Workshop Herfstmapje met Distresstechnieken

Vandaag geen foto's van de demo, omdat we een workshopdag hadden. Helaas heeft niemand foto's genomen, dus deze kunnen we niet laten zien. Het was wel weer gezellig druk.
Afgelopen zaterdag had ik dit mapje bij me. Ik heb deze gemaakt voor een nieuwe workshop. Een van de klanten had aan José gevraagd of er een workshop Distresstechnieken gegeven kon worden. Nu ben ik er altijd voor in om zoiets te doen. Nu vind ik een workshop technieken niet zo leuk, ik vind het leuker als het ook gelijk iets is. Bij deze heb ik dus een workshop bedacht om aan de slag te gaan met verschillende Distresstechnieken. We gaan aan de slag met Distressinkt, reinkers, stains en crackle paint, samen met stempels, embossingpoeder en mallen van Tim Holtz.
In het mapje zitten allemaal vakjes voor kleine labeltjes die we ook met verschillende technieken gaan bewerken. Hoe we dit doen, dat leg ik graag uit tijdens de workshop.
 Hier nog meer labels.
De workshop heb ik gepland op vrijdagavond 8 november van 19:30-21:30/22:30.
Mocht u wel interesse hebben, maar komt deze datum niet uit, dan kunnen we altijd kijken of er andere mogelijkheden zijn.
De kosten zijn 15 euro. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.
De workshop kan door gaan bij minimaal 5 deelnemers.
Ik hoop dat het door kan gaan.
Groetjes Saskia

maandag 21 oktober 2013

Stempels van Different Colors zijn binnen en verloting van mallen.

De stempels van Different Colors zijn binnen en vandaag op de website geplaatst.
Verder hebben wij op facebook een leuke verloting.
Wanneer je het berichtje even opzoekt van deze verloting en dit LEUK VIND en DEELt maak je kans op deze twee mallen.
groetjes jose


Postcard Rose

Afgelopen zaterdag hebben we weer een gezellige workshopdag gehad. Het blijft een feestje twee keer per jaar. Het was gezellig druk en we hebben weer veel van elkaar geleerd. Ik heb helaas geen foto's gemaakt, dus die kan ik niet late zien. Wat ik wel kan laten zien is een kaartje.
Vandaag een kaartje waar ik van alles bij elkaar heb gecombineerd van Joyproducten. Ik heb de vintage postcard stempel gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met Distressinkt. Ik heb ook stempeltjes van Joy gebruikt. De rode bloem heb ik gemaakt met een malletje van Joy die ik heb uitgestanst uit het Mulberry papier van Marianne Design. Ik heb deze met een brad op elkaar bevestigd en daarna ingespoten met Glimmermist. Verder wat vlindertjes van klei erbij gedaan en nog wat Frantage.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia