Pagina's

zaterdag 30 november 2013

Snoeppotje

Hallo allemaal,
 
Het nieuwe snoeppotje van Mery 6002/0311 is ook super gaaf te gebruiken als jampotje en bij je leuke kerstkaart.  Je heb dan heel weinig nodig om een leuke kerstkaart te maken... Een leuk plaatje, stukje designpapier, een lintje , stempeltje en je bent al klaar.
 
Liefs Anke
 vrijdag 29 november 2013

Snel klaar

Hallo allemaal,
 
ik moet veel kerstkaartjes maken, dat heb ik geloof ik al een keer verteld, maar het komt er niet van.
Nu zag ik op een blog een kaartje ( ik weet niet meer waar) en ik dacht die zijn leuk en snel klaar.
Ik heb er wel m'n eigen draai aan gegeven. Een stukje kraft, daarop designpapier. Stukje ribbelkarton, dat bewerkt met witte verf. Een halve cirkel. Een labeltje met een tekststempel, stukje touw en daarin een lintje geknoopt .Om het kaartje een stukje touw gewikkeld en daaraan een bedeltje geknoopt. Alles met de distresser bewerkt en beinkt.
 
 
Misschien dat ik er nog een paar bloemetjes of ijssterren op maak, maar dat zie ik later dan wel. Voor nu vind ik ze goed.
 

 
De plaatjes komen bij José uit de winkel en ziijn heel leuk en niet duur.
 
Bedankt voor het kijken, fijn weekend
groetjes Jannie
 

donderdag 28 november 2013

Demo Twinkling H2O en meer...

Ik ben al lange tijd fan van de kleine potjes Twinkling H2O. Het zijn echt zulke mooie kleurtjes en ze sprankelen je tegemoet. José heeft deze geweldige potjes ook ingekocht en ik ga er komende zaterdag 30 november een demo mee geven.
Ik ben de afgelopen weken heerlijk aan de slag gegaan met de mooie kleurtjes die goed te gebruiken zijn samen met de Distressinkt/markers of reinkers.
Naast de twinkling H2O ben ik ook aan de slag gegaan met de mooie laserfiguurtjes van Dutch Doobadoo, die ideaal zijn om je kaart makkelijk verder aan te kleden.
Ook vraag ik meestal aan José of ze nog wensen heeft voor wat ik maak. Deze keer vroeg ze of ik eens aan de slag wilde gaan om mannenkaarten te maken, omdat velen dit lastig vinden. Nu vind ik het ook lastig, maar met de mooie nieuwe lijn van Marianne Design die eind oktober is uitgekomen was het niet zo moeilijk. De kaarten kwamen weer vanzelf uit mijn handen.
Nieuwsgierig geworden? Ik hoop het. Ik zou het leuk vinden om komende zaterdag te laten zien wat er allemaal kan met Twinkling H2O en mijn ideeën voor de mannenkaarten laten zien. Er is natuurlijk weer een make en take te maken. Dat zal niet bovenstaande kaart zijn, maar kom gezellig langs en schuif aan om mee te doen.
Ik ben er van 13:00 tot 16:30. De koffie en thee zal klaar staan.
Groetjes Saskia

maandag 25 november 2013

Kerstinsteekkaart

Laatst heb ik deze insteekkaart gemaakt met Daisy. Ik heb het mapje en de insteekkaart van kraftkarton gemaakt. Ik heb veel verschillende mallen van Marianne Design gebruikt. Verder heb ik structuurpasta gebruikt met een sjabloon van Dutch Doobadoo. Dit is leuk om je eigen design papier te maken, maar ook om design papier nog wat extra te geven. Misschien leuk om aan Sinterklaas of voor de kerst te vragen?
Bedankt weer voor uw bezoekje. Een fijne dag verder.
Groetjes Saskia