Pagina's

donderdag 28 november 2013

Demo Twinkling H2O en meer...

Ik ben al lange tijd fan van de kleine potjes Twinkling H2O. Het zijn echt zulke mooie kleurtjes en ze sprankelen je tegemoet. José heeft deze geweldige potjes ook ingekocht en ik ga er komende zaterdag 30 november een demo mee geven.
Ik ben de afgelopen weken heerlijk aan de slag gegaan met de mooie kleurtjes die goed te gebruiken zijn samen met de Distressinkt/markers of reinkers.
Naast de twinkling H2O ben ik ook aan de slag gegaan met de mooie laserfiguurtjes van Dutch Doobadoo, die ideaal zijn om je kaart makkelijk verder aan te kleden.
Ook vraag ik meestal aan José of ze nog wensen heeft voor wat ik maak. Deze keer vroeg ze of ik eens aan de slag wilde gaan om mannenkaarten te maken, omdat velen dit lastig vinden. Nu vind ik het ook lastig, maar met de mooie nieuwe lijn van Marianne Design die eind oktober is uitgekomen was het niet zo moeilijk. De kaarten kwamen weer vanzelf uit mijn handen.
Nieuwsgierig geworden? Ik hoop het. Ik zou het leuk vinden om komende zaterdag te laten zien wat er allemaal kan met Twinkling H2O en mijn ideeën voor de mannenkaarten laten zien. Er is natuurlijk weer een make en take te maken. Dat zal niet bovenstaande kaart zijn, maar kom gezellig langs en schuif aan om mee te doen.
Ik ben er van 13:00 tot 16:30. De koffie en thee zal klaar staan.
Groetjes Saskia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten