Pagina's

vrijdag 28 juni 2013

Filmstrip

Hallo allemaal,
 
zo hier is dan de laaste in de rij van produkt in het zonnetje. we spreken nooit met elkaar af wat we gaan maken. Dus jullie hebben al gezien dat Saskia ook aan de slag is gegaan met gesso en distress inkt. Ook zij heeft hem in vintagestijl gemaakt. maar je kan wwel zien hoe verschillend het is als je allebei met dezelfde artikelen en producten werkt.
 
Ik heb ervoor gekozen om hem in vintagestijl te maken. Eerst heb ik de strip bewerkt met gesso. Daarna met Distress ink, Spun Sugar, seedless Preserves.  Toen ik hem iets te paars vond worden er weer met Vintage Photo er heel licht over heen. Door de Gesso krijg je een vintagelook.
 
 


 
 De plastic filmstrip is van Tim Holtz.
 
Het papier wat ik heb gebruikt is van Kaisercraft, True Romance Collection. Ook de tekst op de foto's komt daar van af. Op e foto's heb ik Enamel gesmolten. Het is zo leuk om hier mee te werken.

Misschien hebben we jullie op ideeen gebracht om ook aan de slag te gaan met deze filmstrip.

Bedankt voor het kijken,
groetjes Jannie

maandag 24 juni 2013

Product in het zonnetje: Let's get Bizzee

Deze week weer een product in het zonnetje. Dit keer een houten film strip van Let's get Bizzee. Deze is natuurlijk heel mooi te bewerken met foto's, maar ik ben aan de slag gegaan met stempels van Joy en Studio Light en heb een vintagelook aan gegeven. 
 Ik heb het frame geverfd met witte gesso. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met Distress inkt op de randen en wat stempels. In het frame zitten kleine kaartjes die ik heb bewerkt met stempels met bruine Archivalinkt.
 Verder ben ik enthousiast aan de slag gegaan met mijn Frantagekit de paarse kit. Heb het uitbundig gebruikt op de vlinders en takjes. Het is echt zo leuk.
 De vlinder wat gekleurd met Distressinkt.
 Ik heb alle stansjes ook bestempeld met de bloemenstempel van Joy. Geeft een leuk effect.
De hele week staat dit product in het zonnetje. Ik ben benieuwd wat de anderen gemaakt hebben.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.
Groetjes Saskia

zondag 23 juni 2013

36 Jaar getrouwd

Hallo Allemaal
Vandaag wil ik jullie graag een touwkaart laten zien die ik gemaakt heb voor mijn broer en schoonzus.Ze zijn vandaag 36 jaar getrouwd en daar hoort toch een kaartje bij.
Daarom ook iets later op het blog omdat ze soms op de blogs kijkt.
 De kaart heeft een doorkijk van mij gekregen waardoor je een gedeelte van het afdrukje kan zien.De Tim Holz letters erbij gedaan en de bloemen van Magnolia
Het Marianne design papier vind ik hier erg toepasselijk en het afdrukje komt uit de serie van Humphrey's Corner 
Iedereen nog een hele fijne zondag en tot volgende week.
Groetjes Joke