Pagina's

zaterdag 9 juli 2011

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik iets anders dan jullie misschien gewend zijn-), maar weet dat er heel veel mensen zijn die kaartjes borduren en werken met 3D-plaatjes, ook daar is bij Jose van alles voor verkrijgbaar.
Mooi borduurgaren van Mettler, kaartenkarton, rijstekorrels/kralen, billenpons,uiteraard knipvellen, lintjes, plakparels en inkten.

Gebruik dat allemaal bij elkaar en er ontstaat zoiets als hieronder.
,

Fijn weekend allemaal,
groetjes Elma

woensdag 6 juli 2011

Tilda with lamb


Hoi hoi,

Eigenlijk is het geen weer om achter de pc te zitten, maar ik wil jullie graag deze kaart laten zien.
Tilda with lamb is ingekleurd met distress inkt. Het papier is van Maja Design. De bloemen zijn gemaakt met een Magnolia stans en de swirl en blaadjes met een stans van Marianne Design.


Fijne dag allemaal,

Groetjes Hélène

dinsdag 5 juli 2011

Sending happy thoughts!!

Vandaag heb ik een tag om met jullie te delen. Ik heb 2 oudere Magnoliaatjes gebruikt, want hoewel er regelmatig hele leuke nieuwe uitkomen, zijn er in de oude collectie toch ook een aantal toppertjes!! Jose heeft ook nog een aantal leuke "oude" in de winkel hangen zoals de classic bridal couple, cowboy Tilda, little mermaid en Tilda on ropeladder.

Ik heb de tag gemaakt met de Tim Holtz -mal. Het scrappapier is van prima marketing en het kant en touw verkoopt Jose per meter van de rol af.

Veel hobbyplezier !!

groetjes
Miranda

maandag 4 juli 2011

zomer kaart

Hallo,
Ik heb voor de zon,zee,strand etalage deze kaart gemaakt.Het plaatje is een sticker.Jose heeft er verschillende van.Het papier is van Maja Design,schelpen zijn stempels die zijn uitgeknipt.Groetjes Nel

zondag 3 juli 2011

Goedemorgen allemaal,

Ook al moeten we er nog niet aandenken, tenminste heb zelf meer zin in een zonnige zomer, vandaag heb ik een kerstkaart voor jullie.
Er ligt inmiddels alweer allerlei mooi en leuk kerstpapier in de winkel.
Laat jullie een pocketkaart zien met tags, de gebruikte stanzen zijn van Marianne Design, de sneeuwvlokken zijn gemaakt met ponsen van Martha Stewart,wat kant,diverse merken stempels, stempelinkt, lint en eyelets, met als onderstaand resultaat.


Fijne zondag allemaal en voor degene die met vakantie gaan, hele fijne vakantie, geniet er lekker van.

groetjes Elma