Pagina's

zaterdag 2 juli 2011

STRANDKAST WORKSHOP

Hallo Allemaal,


Vandaag heb ik voor jullie een zomers bericht, deze strandkast wordt op 13 Augustus een workshop.

Deze duurt de hele dag 10.00 uur tot 15.00/16.00 uur.

Uiteraard krijgen jullie er een overheelijke lunch bij.

Heeft u interesse geef je dan snel op in de (web)winkel, want VOL=VOL.
Groeten Patricia.


donderdag 30 juni 2011

Demo zaterdag 2 juli

Hoi allemaal,

Zaterdagmiddag hoop ik weer een leuke demo bij de Hobbystunter te geven. Nu met de lieve plaatjes en papier van Forever Friends en Me to You. Ook is er weer een leuke make en take, waarbij je gewoon kan aanschuiven.
Komen jullie gezellig langs? Van 13:00 tot 16:30, de koffie staat klaar.

Groetjes Anke

achtergrondstempels

Vandaag is het mijn beurt om iets op het blog van de hobbystunter te plaatsen en ik dacht laat ik eens iets anders doen dan een kaartje. Ik ga de nieuwe stempels die Jose in de winkel heeft promoten, want deze stempels zijn echter SUPERGAAF!!!

Hero Arts heeft in samenwerking met Graphic 45 een aantal hele mooie stempels gemaakt waarmee je je kaarten een aparte en bijzondere achtergrond kunt geven. Voordeel het gebruik is oneindig, want je kunt elke keer andere kleuren gebruiken. De stempels zijn €14,99 en zijn gemaakt van een mooie kwaliteit rubber.
Er zijn allerlei verschillende soorten achtergronden, zoals tekst, rondjes , kant, bamboe en bloemen , klik voor de voorbeelden van de stempels hier.

Ik hou van rondjes en bij deze stempel zijn er dichte rondjes en open rondjes met elkaar afgewisseld tot een leuk patroon.

De stempels kun je met verschillende soorten inkt gebruiken, maar ik heb voor mijn voorbeelden gekozen voor distress inkt.

De stempels zijn behoorlijk groot (11,5 x 14 cm).
Heb je nu geen passend acrylblok, is dat geen probleem, want je kunt bijvoorbeeld ook een van de platen van de cuttlebug of bigshot gebruiken. Echter neem wel een plaat die nog een beetje recht is, anders krijg je een onregelmatige afdruk en dat zou jammer zijn .

Een andere manier is om je stempel met de gladde kant op je werkplek (bijvoorbeeld snijmatje) te leggen. Deze tip heb ik van Miranda Degenaars en gebruik ik altijd met grote stempels.

Je beïnkt de stempel in de gewenste kleuren en legt vervolgens het papier op de stempels.
Wrijf nu zachtjes over de hele stempel en zorg dat je alles hebt geraakt.
Haal je papier van de stempel.

Hier heb ik een voorbeeldje gemaakt door het papier eerst met distress-inkt in te kleuren en vervolgens de stempel met dezelfde kleuren in te smeren. Daarna heb ik het gekleurde papier op de stempel gelegd en zachtjes over het papier gewreven zodat de stempelafdruk nu op mijn papier staat.

Op dezelfde wijze kan je ook embossen.
Smeer de stempel in met embossing inkt en leg het velletje dat je wilt gebruiken op de stempel. Wrijf weer zachtjes over de hele stempel en haal het papier eraf.
Bestrooi met embossingpoeder en gooi het teveel weer terug in het potje.
Verwarm met de heattool.

Vervolgens kun je nu de gewenste kleuren inkt gebruiken om de achtergrond een kleurtje te geven. Ik heb hier gekozen voor transparante embossingpoeder, maar je kunt natuurlijk ook een kleurtje nemen.

Op deze manier kan je veel verschillende achtergrondjes maken, die altijd passen bij het plaatje en de kleuren die je wilt gebruiken.
Veel succes en vergeet niet deze mooie stempels te bekijken bij HOBBYSTUNTER.

groet
Miranda

woensdag 29 juni 2011

babykaart

Hallo,dit keer een babykaart.Jose heeft hele leuke babyscrapvellen,dit is er 1 van.De stempel is van forever friends,ingekleurd met disstress.Groetjes Nel

maandag 27 juni 2011

Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het lekkere weer?
Vandaag heb ik een cadeauverpakking voor jullie, nl een tasje met 2 vakken.
Scrappapier is van: Making Memories ( Je `tàdore) en een Tilda ruitje.
Verder gebruik gemaakt van een stempel van Just-rite, Perlen pen, creme kant en roosjes, distress inkt, eye-lets, bijna allemaal verkrijgbaar bij Hobbystunter
Labeltje geprint op een katoenen stofje.
Het patroontje komt uit de nieuwe cards only, deze zal van de week ook ongetwijfeld in de winkel liggen.

groetjes Elma

zondag 26 juni 2011

Feest bij Hobbystunter

Goede Morgen allemaal,

Zaterdagochtend heb ik weer een kinderfeestje gevierd in de winkel.
Dit keer was Bibi jarig(GEFELICITEERD) en waren er nog 5 gezellige meiden bij.
We hebben een canvas gescrapt.
Dit is het resultaat!!!!! MOOI HOOR MEIDEN!


Heeft u ook interesse voor een gezellig kinderfeestje? Mail of bel Jose dan in de winkel, en dan neem ik contact met u op over alle mogelijkheden!

Fijne zondag iedereen!
Groet Patricia.