Pagina's

zaterdag 2 juni 2012

Magnolia ontmoet Different Colors

Vandaag heb ik de beurt om iets aan jullie te laten zien en het is tevens de dag waarop ik voor het eerst een demo ga geven. Bij deze wil ik dus nog een klein tipje van de sluier oplichten van wat je allemaal kan met de prachtige stempels van Different Colors. Ik heb de stempels gebruikt om een achtergrond te maken bij een stempel van Magnolia uit de nieuwste collectie. Zo kun je prachtig designpapier maken in de kleuren die je wilt gebruiken. Ik heb nog veel meer met deze stempels gedaan, als je wilt zien wat, kom dan vanmiddag langs. Ik ben bij de Hobbystunter van 13:00 tot 16:30. Koffie, thee en wat lekkers staan voor jullie klaar.


Groetjes Saskia
(Mijn blog is trouwens http://kreasas.blogspot.com)

donderdag 31 mei 2012

Demo met stempels van Different Colors

Zaterdag 2 juni geef ik mijn eerste demo voor de Hobbystunter en dit doe ik met stempels van Different Colors. De stempels zijn heel leuk om mee te werken en hebben weinig nodig om een mooi resultaat te geven. Ik heb verschillende kaarten en projecten gemaakt met de stempels en ze zijn ook goed te combineren met stempels van Magnolia.
Ik zou het leuk vinden als jullie langskomen om samen alle mogelijkheden van deze prachtige stempels te ontdekken. Ik ben er van 13:00 tot 16:30. Er is een leuke make en take te maken met de stempels.
De koffie en thee staat klaar voor jullie.
Ik hoop tot zaterdag.
Groetjes Saskia


maandag 28 mei 2012

setje

Hallo allemaal
Ik heb een setje gemaakt van het papier van Graphic 45.Ik heb van het streepjes papier een strook gesneden en dubbelgevouwen,daarna de hoekjes eraf geknipt.Daarna een beetje aangekleed.Doosje is een patroon uit een hobbyblad,heb hetzelfde papier voor gebruikt.Groetjes Nel