Pagina's

vrijdag 28 september 2012

Home sweet home

Hallo allemaal,
 
afgelopen dinsdag heb ik een workshop gegeven met de huizen mal van Marianne design. Ik vond de huizen helemaal niet leuk. Te groot, wat moest ik er mee. Tot ik ontdekte dat je deze mal in stukken kon verdelen waardoor je eigenlijk 3 huizen had.
 
 
Zo is de hele kaart geworden.

 
 Hier kun je goed zien dat ik de huizen heb uitgeknipt zodat er 2 verschillende huizen ontstaan. 
De stempel is ook van Marianne design.
 
Het was een gezellige avond, op het kleuren na had iedereen z'n kaart af.
 
Bedankt voor het kijken, fijn weekend,
groetjes Jannie 

donderdag 27 september 2012

Demo Spellbinders en Vagabond

Hier de voorbeelden die ik nog niet had laten zien die ik voor de demo Spellbinders heb gemaakt met mijn Vagabond.

Hier een pompoenmandje gemaakt van ovalen Nestabillities naar idee uit het Magnoliamagazine.

 Een krans met spellbinderblaadjes gemaakt en natuurlijk ook Magnolia´s.
 Een kaart met het nieuwe kerstpapier en de stansen van Marianne Design, de knipvellen uiltjes, de kerstboom, de sneeuwpop en de stempeltjes, uiltjes heb ik op krimpie Dimpie gestempeld, ingekleurd en verhit.


 Hier ook weer een kaart met spullen van Marianne Design zoals het huis, de kerstbomen, hulsttak, sneeuwpop en de uiltjesknipvellen. Ook weer een klein uiltje van Krimpie erbij


 Hier ook een kaart met Marianne Designspullen.
En nog een met Marianne Designproducten
 Hier een mapje gemaakt met de scorpal en het theekopje en de cirkel zijn gemaakt met Spellbinders.
 Hier nog een kopje dubbel gemaakt van Spellbinders. Helaas is de foto niet duidelijk
Alle voorbeelden zijn natuurlijk weer in de winkel te bewonderen.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog en ook mijn dank aan iedereen die afgelopen zaterdag is langs geweest.
Op 6 oktober is de demodag en kunnen er leuke workshops worden gevolgd. Ik hoop jullie dan te zien. Ik heb er zin in.
Groetjes Saskia

woensdag 26 september 2012

Deepest sympathy

Hallo allemaal!

Vandaag mag ik jullie weer een kaart laten zien en ik heb gekozen voor een -naar mijn idee- bijzonder thema, namelijk een condoleance kaart.


Deze kaart heb ik vrij eenvoudig gehouden. Ik heb gebruik gemaakt van Tim Holz stansen voor de twee zwarte blaadjes, spellbinders voor het grote blad en Martha Steward ponsen voor het randje met alle kleine blaadjes. De twee zwarte blaadjes heb ik besprayed met Perfect Pearls Mists van Ranger.

Groetjes Ellen

maandag 24 september 2012

Herfst

Mijn excuses, eindelijk een berichtje. Ik plaats tijdelijk ook op zaterdag berichtjes, maar door de demo ben ik dat vergeten. Ook vandaag is mijn berichtje later, omdat ik vergeten was het gisteravond in te plannen.
Ik heb wel een mooie herfstslinger om te laten zien. Dit was een van de voorbeelden voor de demo van Spellbinders en is voor de nieuwe etalage. Als het goed is heeft Jannie vandaag de etalage in herfstsferen gebracht. Ik ben nog niet geweest vandaag, dus heb het nog niet gezien maar het zal er vast mooi uit zien. Buiten is de herfst in ieder geval begonnen, heerlijk weer om te knutselen of om even bij José langs te gaan.

Nu even over mijn herfsthanger. Ik heb deze gemaakt met de grote spellbinders van cardstock. Het designpapier is van Magnolia, net als alle stempels die ik heb gebruikt. De stempels zijn van verschillende collecties. Op de foto komt het niet zo mooi uit als in het echt, dus ga gerust naar de winkel om het in de etalage te bewonderen.
Dan wil ik ook nog even laten zien wat we als make en take hebben gemaakt afgelopen zaterdag. Wat was het gezellig druk in de winkel. Ik heb echt van de middag genoten. Er zijn prachtige theezakjes gemaakt met de Spellbinders. Nog mooier dan mijn voorbeeldje, helaas heb ik daar geen foto van, maar degenen die een blog hebben kunnen misschien een link achter laten naar hun berichtje, zodat het toch voor
 anderen ook te zien is.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog en tot donderdag dan zal ik de rest van de demodag laten zien.
groetjes Saskia