Pagina's

vrijdag 27 december 2013

Happy New Year

Hallo allemaal,
 
ik heb een Happy New Year slinger gemaakt. De vlaggenstans is van Sissix, hij is zo leuk om mee te werken. Je kan er een slinger van maken, zoals ik hier heb gedaan, maar je kan ook een kaart  mee maken.De slinger heb ik voor een vriendin gemaakt en is daarom in zwart-wit.
Ik heb de vlaggetjes op verschillende manieren bewerkt. Ik heb ze bestempeld, geembost. De letters zijn van Tim Holtz.
 

 
Dit was mijn laatste creatie voor 2013. Heb al weer veel ideeen voor 2014, dus dat beloofd weer een creatief jaar te worden.
 
Ik wil jullie een fijne jaarwisseling, en een creatief 2014.
 
Bedankt voor het kijken, groetjes Jannie

maandag 23 december 2013

Bestie van Joy

Ik heb vorige week de Bestiesstempel van Joy gekocht. Deze stempel stempelt goed. Ik heb gekleurd met Distressinkt en Twinkling H2O. Het design papier is van Marianne Design, net als de stempel en de hartenmal. Verder heb ik er wat bloemen en knoopjes bijgedaan en het randje bewerkt met glitters.
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan ons blog. Ik wil jullie via deze weg een hele mooie week met fijne feestdagen toewensen, al weet ik ook dat feestdagen ook een moment van bezinning geven en je wanneer er dierbaren zijn weggevallen deze nu juist zo mist, waardoor het moeilijk kan zijn om te genieten. Voor diegenen heel veel sterkte.
Groetjes Saskia

zondag 22 december 2013

Even iets anders

Deze boederij boxspiraal heb ik voor mijn jongste dochter gemaakt,zij verwacht eind juni hun eerste kindje en deze heb ik voor hun gemaakt.
Ben er wel een poosje zoet mee geweest en het patroon staat in het boek van Annemarie Arts Cadeautjes haken voor de baby.
 De spiraal in het geheel en de spiraal is van binnen bekleed met afzuigdoek heel smalle stroken en die strak rondom gedaan,daarna het haakwerk heel strak omheen vast genaaid en dat was wel een hele klus.
 Het koetje met de rammel kralen erin 
 Het schaapje met het spiegelfolie
En het varkentje met het piepertje.
Bedankt voor het kijken op ons blog en een fijne zondag.
Groetjes Joke