Pagina's

zaterdag 13 oktober 2012

In herinnering

Helaas had ik afgelopen week een condoleancekaart nodig. Dit blijf ik altijd heel lastig vinden om te maken, maar ik vond deze prachtige stempel van Different Colors wel gepast. Ik heb de stempel afgedrukt met Distressinkt Walnut Stain en langs de randen gesponst met Frayed Burlap.
De binnenkant heb ik ook op deze manier gedaan.
Ik hoop de stempel niet snel meer nodig te hebben voor kaarten zoals deze.
Een fijn weekend.
Groetjes Saskia

vrijdag 12 oktober 2012

Plantensteker

Hallo allemaal,
 
afgelopen zaredag was op de workshopdag en kon je bij mij een houten plantensteker versieren. Zoals jullie al gemerkt hebben ben ik weg van de Magnoliastempels, dus die keus was snel gemaakt. Deze had ik thuis voor mezelf al gemaakt en voor de workshopdag een andere. Daar had ik geen foto van. Ik weet het dat is dom want die moet je gewoon maken als je iets doet voor de winkel. Je kan hem nog zien in de winkel en ook het pakketje kopen..
 
 
 
Maar deze is ook heel lief geworden.
De Magnolia is ingekleurd met Disressinkt markers. Ik vind het heel fijn werken, vooral omdat er aan de stiften een dunne en een dikke punt zit. Met de dunne punt kan je mooi details aanbrengen. Bijvoorbeeld strepen in het haar of de veters van de schoenen.Nog een voordeel is dat je de stiften makkelijker meeneemt dan al die doosjes inkt, waar dan het deksel weer af gaat en je hele bakje onder de inkt zit.

De mensen die de workshop hebben gedaan hadden nog nooit met inkt ingekleurd, maar ik moet zeggen het resultaat was erg mooi geworden. Niet iedereen had  de plantensteker af maar wel de stempel ingekleurd en dat is het belangrijkste vind ik altijd.

Als ik in de winkel ben zal ik een foto maken endeze alsnog op het blog zetten.

Bedankt voor het kijken en fijn weekend,
groetjes Jannie

dinsdag 9 oktober 2012

With Joy at Christmas

Hallo!

Afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste workshop bij de Hobbystunter gegeven en ik vond het ontzettend leuk om te doen! Het was een gezellige dag en er zijn een hoop mooie creaties gemaakt.
Ik ben vergeten om een foto te maken van de sleutelhangers, maar mijn voorbeeld is wel in de winkel te zien.

Vandaag wil ik jullie dit kerstkaartje laten zien. Ik heb er nog maar vijf, dus ik zal er de komende tijd nog wel meer maken..


 
Het papier had ik nog liggen, de kerstbloem is een mal van marianne desing en de stempen van Magnolia en komt bij José uit de winkel.
 
Groetjes Ellen

maandag 8 oktober 2012

Cupcakedoosje van de workshopdag


Zaterdag heb ik de workshop gegeven om met de scorpal een doosje te maken waarin een cupcake van een schoonmaakdoekje zat.

Er kon worden gekozen tussen twee soorten design papier.
 De cupcake en het doosje konden worden versiert met bloemetjes, lint en een Magnoliatag.
Helaas was de tijd wel krap, maar het is net te doen in een uur.
Ik wil nogmaals degene die bij mij de workshop hebben gevolgd hartelijk bedanken. Ik heb er echt van genoten zaterdag.
Groetjes Saskia